Novakova rutina, bez problema u drugom kolu

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakova rutina, bez problema u drugom kolu

Novak Đoković je sasvim zasluženo u drugom kolu nakon pobede nad 91. teniserom sveta, Souzom.

Srpski teniser i najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, rutinski se plasirao u drugi krug US opena nakon što je pobedio danas Brazilca Žoaa Souzu sa 3:0 (6:1, 6:1 i 6:1).

Demonstrirao je silu naš najbolji teniser danas protiv Brazilca u sva tri seta prepustivši mu samo 3 gema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Đoković čeka u drugom kolu pobednika meča Pospišila i Hajder-Morera.

Pored Novaka Đokovića na teren su danas izašle i sve učesnice singla iz Srbije, Ana i Jelena su izgubile, dok je pobedu zabeležila Bojana Jovanovski.

Filip Krajinović još uvek igra svoj meč prvog kola protiv kolumbijca Gonzalesa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak “brzi voz“ Đoković!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2015

Prvi reket sveta za 72 minuta preskočio prvu prepreku na Ju-Es Openu, stradao Brazilac Souza..Možda nije bilo gotovo dok ste rekli “keks“, ali ne bi svi uspeli da pojedu jednu kutiju “plazme“ dok je Novak Đoković igrao meč prvog kola na Otvorenom prvenstvu SAD. Prvom reketu sveta bilo je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Krajinović: Nemam šta da izgubim protiv Ferera

Izvor: B92, 01.Sep.2015

Filip Krajinović rekao je da nije očekivao tako laku pobedu nad Alehandrom Gonsalesom (6:4, 6:0, 6:4) u prvom kolu US opena...“Znam ga, bio je 70. na svetu i vrlo je dobar igrač, trenirao sam s njim na Bolitijerijevoj akademiji. Ove godine u Eštorilu sam ga dobio u prvom kolu. Sada sam malo sporije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.