Đoković pregazio Berdiha i odbranio tron!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pregazio Berdiha i odbranio tron!

Srpski teniser ponovo šampion ATP trke, Berdihu samo četiri gema

Novak Đoković je bez ikakvih poteškoća savladao Čeha, Tomaša Berdiha, rezultatom 2:0 (6:2, 6:2). Pobedom je osigurao prvu poziciju u grupi A, pa će mu rival u polufinalu Masters kupa u Londonu biti Japanac, Kei Nišikori.

Srpski teniser je zapečatio prvu poziciju na ATP listi, gde će ostati sigurno do >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kraja ove kalendarske godine. Đoković je tako obezbedio povratak na čelo ATP karavana.

Đokovićev niz pobeda bez izgubljenog seta produžen je na osam. To što će Đoković završiti sezonu na vrhu ATP liste, značiće mu puno i sa finansijskog aspekta jer ima nekoliko sponzorskih ugovora u kojima su bonusi vezani baš za plasman na ATP listi.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako pobediti Đokovića? Otrovati ga!

Izvor: Mondo, 14.Nov.2014

Legendarni engleski teniser Tim Henman imao je savet za Keija Nišikorija pred polufinale ATP Masters kupa...Foto: AP/Vincent Thian..Novak Đoković zaista deluje nepobedivo...U tri meča u Grupi A, na završnom turniru ATP sezone u Londonu, rivale je pobeđivao rezultatima: 6:1, 6:1, potom 6:3, 6:0...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.