Đoković na startu Dubaija protiv Nemca Stebea

Izvor: Glas javnosti, 25.Feb.2012, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković na startu Dubaija protiv Nemca Stebea

DUBAI - Prvi teniser sveta Novak Đoković igraće na startu ATP turnira u Dubaiju, koji počinje u ponedeljak, protiv 72. igrača na ATP listi Nemca Marsela Sedrika Stebea, određeno je danas žrebom.

U prvoj četvrtini žreba je i drugi teniser Srbije Janko Tipsarević koji će u prvom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << odmeriti snage sa Rusom Igorom Kunjicinom.

U prvoj polovini žreba je Britanac Endi Marej , dok bi Švajcarac Rodžer Federer, kao drugi nosilac turnira, sa našim teniserom mogao da se sastane u finalu.

Treći srpski predstavnik na ovom turniru je Marko Đoković koji uz vajld kard u prvom kolu igra protiv kvalifikanta, dok će ga eventualno u drugom čekati pobednik meča Huan Martin del Potro (Argentina) - Aleksandar Dolgopolov (Ukrajina).

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković na Stebea, Tipsarević na Kunjicina

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2012

Prvi teniser sveta Novak Ðoković igraće na startu ATP turnira u Dubaiju protiv Nemca Marsela Sedrika Stebea, a Tipsarević protiv Rusa Igora Kunjicina, određeno je danas žrebom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đoković na startu protiv Nijemca Stebea

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2012

DUBAI - Prvi teniser svijeta Novak Đoković igraće na startu ATP turnira u Dubaiju, koji počinje u ponedjeljak, protiv 72. igrača na ATP listi, Nijemca Marsela Sedrika Stebea, određeno je danas žrijebom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković protiv Štebea, Tipsarević – Kunjicin

Izvor: Politika, 25.Feb.2012

Prvo kolo: N. Đoković – Štebe, Tipsarević – Kunjicin, M. Đoković – kvalifikant – Moguć četvrtfinalni duel Janka i Noleta..Od izveštača Žurnala..DUBAI – Prvo kolo lako, drugo ne preterano teško, ali već u četvrtfinalu bi Novak Đoković i Janko Tipsarević mogli da ukrste rekete....

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.