Đoković: Nisam opterećen rekordom!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2011, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Nisam opterećen rekordom!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da se ne opterećuje eventualnim obaranjem rekorda Čeha Ivana Lendla, koji je 1986. godine ostvario 29. uzastopnih pobeda.

Srpski teniser je ranije danas nadigrao Južnoafrikanca Kevina Andersona u drugom kolu ATP Mastersa u Madridu sa 6:3, 6:4 i stigao do 28. uzastopne pobede u 2011. godini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
"Velika je čast i laska kada ste deo elite, ali to mi nije prioritet. Zaista sam koncentrisan samo na sledeći meč i nadam se da ću pobediti. Srećan sam kako sam igrao, pogotovo jer mi je to bio prvi meč u Madridu posle dve godine, a uslovi su ovde brzi i teško je kontrolisati lopticu. Kada igrate sa dobrim serverom poput Andersona, veoma je teško napraviti brejk. Pokušavao iz sve snage, ali bilo je potrebno truda kako bih uzeo ključne brejkove u oba seta", rekao je Đoković.

Naš teniser igraće u osmini finala protiv Španca Giljerma Garsije-Lopeza koji je 29. na ATP listi, a u karijeri je odigrao četiri meča protiv Đokovića. Srbin je slavio u sva četiri duela.

"Sada sam zreliji teniser i imam više samopouzdanja, što je veoma važno na najvišem nivou tenisa", dodao je najbolji srpski teniser.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković rutinski do četvrtfinala Madrida

Izvor: NaDlanu.com, 05.Maj.2011, 18:59

BEOGRAD, 5. maja 2011. (Beta) - Novak Djoković plasirao se u četvrtak u četvrtfinale teniskog turnira u Madridu, pošto je pobedio Giljerma Garsija-Lopesa sa 6:1, 6:2.Djoković je tako zabeležio 29. uzastopnu pobedu u sezoni, čime se izjednačio sa učinkom Ivana Lendla iz 1986. godine.Djoković...

Nastavak na NaDlanu.com...

Đoković: Dobar sam, ali mogu bolje

Izvor: Sportal.rs, 05.Maj.2011

Novak Đoković u 2011. godini ne zna za poraz. Pobedom nad Giljermom Garsija Lopezom, najbolje plasirani srpski teniser izjednačio je rekord Ivana Lendla od 29 uzastopnih trijumfa u godini.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković preko Lopesa do četvrtfinala

Izvor: NaDlanu.com, 05.Maj.2011

BEOGRAD, 5. maja 2011. (Beta) - Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale teniskog turnira u Madridu, pošto je pobedio Giljerma Garsiju-Lopesa sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2).Đoković je tako zabeležio 29. uzastopnu pobedu u sezoni, čime se izjednačio sa učinkom Ivana Lendla 1986. godine."Znam da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.