Đere i Krstin na dobrom putu

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere i Krstin na dobrom putu

Laslo Đere je u Ostravi, Peđa Krstin u Torinu ove nedelje. I jedan i drugi su prošli prvo kolo, ali ih pravi izazov čeka u nastavku takmičenja na čelendžerima u ovim gradovima.

Oba naša tenisera su imala sreće sa žrebom na ovonedeljnim čelendžerima.

Đere, koji je na pragu 200 najboljih na svetu, ove nedelje igra u Ostravi. U prvom kolu, voljom žreba igrao je protiv kvalifikanta Poljaka Panfila. Panfil je bio lak zalogaj za Đerea, koji je slavio sa 2:0 u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << setovima, po setovima 6:2 i 6:1.

Protivnik Đerea u drugom kolu je Španac Munjoz de la Nava, 3. nosilac na turniru.

U isto vreme, Krstin je u Torinu. U Italiji, Krstin je takođe uspeo da prođe prvo kolo. Slavio je pobedu u 2 seta protiv Italijana Kinzija koji je dobio vajld kard za učešće na turniru. Krstin je slavio sa 7:5 i 6:2 po setovima za 90 minuta igre.

U drugom kolu Krstin igra protiv Britanca Kajla Edmunda, 7. nosioca na turniru.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.