DV: Iskoristili su našu situaciju

Izvor: B92, 27.Jan.2014, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DV: Iskoristili su našu situaciju

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je ekipa MZT Skoplje zasluženo slavila jer je iskoristila činjenicu da su crno-beli' bili desetkovani u tom duelu.

Skopski tim je u poslednjem meču 18. kola pobedio Partizan sa 73:66 i tako naneo peti poraz šampionu Srbije, a ujedno je i zabeležio osmu pobedu, pa je trenutno na sedmom mestu tabele.

Čestitam MZT Skoplju na zasluženoj pobedi. Iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su našu specifičnu sitaciju sa povredama. Gagić i Milutinov su bili pod temperaturom. Mogu samo da se zahvalim publici, posebno brojem gledalaca, njihovi smo dužnici. Bez obzira na okolnosti, verovatno smo morali da damo vise, što se tiče angažovanja. Jednog momenta pristup nije bio dovoljno dobar, uz nove povrede, sve je to preraslo u paniku”, rekao je Vujošević.

Pored poraza, duel sa makedonskim klubom obeležila je i povreda Milenka Tepića, ali i činjenica da najbolji igrač ‘crno-belih’ Bogdan Bogdanović nije igrao celo drugo poluvreme. Tačnije, ostao je u svlačionici u pauzi između dva poluvremena.

Izbacio sam ga iz tima zbog nedisciplinovanog ponašanja. Na poluvremenu sam tako odlučio. Dovoljno sam rekao”, istakao je Vujošević.

Vujošević je naglasio da trenutno ne može da kaže više detalja o Tepićevoj povredi.

Osetio je bol u predelu zadnje lože, videćemo. Sada ne mogu da kažem više ništa”, naglasio je Vujošević.

Vujošević je istakao da je poraz od MZT Skoplja težak zato što komplikuje situaciju na tabeli. Trener ‘crno-belih’ najavio je da će njegovi izabranici nastaviti da rade u normalnom ritmu do duela sa Lokomotivom u petak i da neće imati nikakav predah.

Strateg šampiona Srbije je takođe naglasio da posle poraza od skopskog tima nije trenutak da se priča o pojačanjima, ali da potreba postoji.

Krilo Partizana Mihajlo Antić istakao je da se nada da će on i saigrači brzo reagovati posle neočekivanog poraza.

Čestitam ekipi MZT na pobedi. Igrali smo solidno u prvom poluvremenu, ali je u nastavku došlo do pada. Ostaje nam da se vratimo treningu i da pokažemo reakciju”, istakao je Antić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DV: Iskoristili su našu situaciju

Izvor: B92, 27.Jan.2014

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je ekipa MZT Skoplje zasluženo slavila jer je iskoristila činjenicu da su crno-beli' bili desetkovani u tom duelu...Skopski tim je u poslednjem meču 18. kola pobedio Partizan sa 73:66 i tako naneo peti poraz šampionu Srbije, a ujedno je i zabeležio...

Nastavak na B92...

Partizan - Problem za problemom, s kim na Lokomotivu?

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2014, 00:23

Ni najveći pesimisti među navijačima Partizana verovatno nisu mogli ni da pretpostave kakve će nevolje crno-beli imati na ulasku u onaj deo sezone kad se odlučuje o trofejima. Trener Duško Vujošević je sada baš na velikim mukama. Ima li kraja problemima?

Nastavak na Sportske.net...

Vujošević: Čestitke MZT-u, dužnici smo navijačima

Izvor: Press, 28.Jan.2014

Partizan je večeras izgubio rezultatom 73:66, u poslednjoj utakmici 18. kola regionalne Jadranske lige.. “Čestitam ekipi MZT-a na zasluženoj pobedi. Oni su došli rasterećeni i iskoristili našu specifičnu situaciju vezanu za povrede. Milutinov i Gagić bili su pod temperaturom juče i danas,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.