DK: Orlovi se spremaju bez Noleta

Izvor: S media, 13.Sep.2010, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DK: "Orlovi" se spremaju bez Noleta

Najbolji teniseri Srbije počeli su pripreme za polufinalni meč Dejvis kupa protiv Češke bez Novaka Đokovića, koji će danas igrati finale US Opena protiv Rafaela Nadala.

U odsustvu selektora našeg tima Bogdana Obradovića, koji se nalazi uz Đokovića u Njujorku, treninge vodi njegov savetnik, proslavljeni teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i teniski stručnjak iz Hrvatske Nikola Pilić. Na raspolaganju su mu Nenad Zimonjić, Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Ilija Bozoljac.

- Česi su veoma snažan i uigran tim. Činjenica da su prošle godine igrali u finalu Dejvis kupa jasno govori da su maksimalno spremni za svaki meč. Imaju [b]Tomaša Berdiha i Radeka Štepaneka i to je osnovna snaga njihovog tima[/b] - upozorava Pilić.

Poznati stručnjak kaže da su pripreme naše ekipe u velikoj meri poremećene zbog toga što je Đoković neplanirano produžio boravak u Americi.

- Mnogo nas je poremetilo to što Novak nije već odigrao finalni meč. Biće teško oporaviti se od velikih napora na tom turniru, a problem je i vremenska razlika od šest sati. Verujemo, ipak, da će Novak biti spreman za sva iskušenja - kaže Pilić.

Prema njegovim rečima, kašnjenje prvog reketa Srbije neće dovesti ni do kakvih promena u nasem timu.

- Kada imate drugog igrača sveta u ekipi, onda ne postoji plan B. Novak je kičma ovog tima i za nas nema alternative.

S obzirom na lošu formu Štepaneka u poslednje vreme, hrvatski stručnjak veruje da on neće igrati prvog dana.

- Nema tu nekih tajni. Očekujemo da Štepanek ne zaigra prvog dana, jer je iluzorno da troši snagu protiv Novaka. Oni će sve karte baciti na dubl i na poslednji meč trećeg dana, kada će od Štepaneka očekivati pobedu.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić,   Viktor Troicki,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pilića brine umor Đokovića

Izvor: Blic, 13.Sep.2010

Najbolji teniseri Srbije počeli su pripreme za polufinalni meč Dejvis kupa protiv Češke bez Novaka Đokovića, koji će danas igrati finale US Opena protiv Rafaela Nadala...U odsustvu selektora našeg tima Bogdana Obradovića, koji se nalazi uz Đokovića u Njujorku, treninge vodi njegov savetnik,...

Nastavak na Blic...

Pilića brine umor Đokovića

Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Sep.2010

Najbolji teniseri Srbije počeli su pripreme za polufinalni meč Dejvis kupa protiv Češke bez Novaka Djokovića, koji će danas igrati finale US Opena protiv Rafaela Nadala. U odsustvu selektora našeg tima Bogdana Obradovića, koji se nalazi uz Djokovića u Njujorku, treninge vodi

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Pilić: Brine me umor Đookvića

Izvor: RTV Pink, 13.Sep.2010

. . . Njabolji teniseri Srbije počeli su pripreme za polufinalni meč Dejvis kupa protiv Češke bez Novaka Đokovića, koji će danas igrati finale US Opena protiv Rafaela Nadala.

Nastavak na RTV Pink...

Pilić vodio trening u "Areni"

Izvor: B92, 13.Sep.2010

Savetnik Dejvis kup reprezentacije Srbije Nikola Pilić vodio je treninge tenisera pred polufinani duel tog takmičenja protiv Češke...Selektior Bogdan Obradović se trenutno nalazi u Njujorku, gde je uz najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, koga očekuje finale US Opena protiv Španca Rafaela...

Nastavak na B92...

PILIĆ: NOVAK KIČMA SRPSKOG TIMA

Izvor: Kurir, 14.Sep.2010, 14:27

BEOGRAD - Savetnik NIS Dejvis cup reprezentacije Srbije Nikola Pilić, koji je u odsustvu selektora, vodio je treninge reprezentacije Srbije, izjavio je pred meč sa teniserima Češke da su oni veoma snažan i uigran tim..."Jednostavno, samo saznanje da su prošle godine igrali finale Dejvis cup takmičenja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.