Bubble football na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bubble football na Štrandu

U organizaciji predstavnika "Bubble football-a Serbia" i JKP "Gradsko zelenilo" u subotu, 30. maja od 17 časova na travnjaku pored odbojkaških terena na Štrandu biće održana promocija ovog neobičnog sporta.

Ovakav vid zabave sa loptama na naduvavanje prvi put se pojavio pre pet godina u Danskoj, navodi se u saopštenju "Gradskog zelenila".

"Svaki takmičar je maksimalno bezbedan, a povrede su moguće jedino ukoliko se lopta koristi na ekstreman način", ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se takođe u saopštenju.

Lopte je inače još uvek nemoguće nabaviti na srpskom tržištu.

Svim ljubiteljima sporta će biti omogućeno da posmatraju događaj i upoznaju se sa sportom koji je novost na našim prostorima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas na Štrandu promocija Babl fudbala

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2015

Promocija Babl fudbala održaće se danas u 17 časova na travnjaku pored odbojkaških terena na Štrandu...Ovakav vid zabave i lopti na naduvavanje prvi put se pojavio pre pet godina u Danskoj, a lopte je još nemoguće nabaviti u našoj zemlji...Svi zainteresovani moći će da učestvuju u ovoj aktivnosti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.