Britanski premijer Kameron ugostio Đokovića

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2012, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski premijer Kameron ugostio Đokovića

Britanski premijer Dejvid Kameron sastao se da najboljim svetskim teniserom, Srbinom Novakom Đokovićem, uoči dodele prestižnih sportskih nagrada Laureus.

Đoković je došao na prijem koji je Kameron organizovao u svojoj rezidenciji u Londonu u čast svih nominovanih sportista za nagradu.
Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << teniser je na prijem stigao u društvu devojke Jelene Ristić, a sa Kameronom je razgovarao o više tema kako je i bilo najavljeno.

Bilo je to drugi put u poslednjih nekoliko godina da Đoković dobija poziv od Kamerona.
Prethodno su se susreli sredinom novembra 2010, pred završni turnir sezone kada je Đoković bio u društvu Rafaela Nadala, Rodžera Federera, Endija Mareja i drugih učesnika Masters kupa.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković gost kod premijera VB

Izvor: B92, 06.Feb.2012

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je u ponedeljak gost bitanskog premijera Dejvida Kamerona , uoči dodele prestižnih sportskih nagrada "Laureus". Srpski teniser je na prijem stigao u društvu devojke Jelene Ristić, a sa Kameronom je razgovarao o više tema kako je i bilo najavljeno.

Nastavak na B92...

NOVAK ĐOKOVIĆ KOD BRITANSKOG PREMIJERA KAMERUNA

Izvor: Kurir, 06.Feb.2012

LONDON - Britanski premijer Dejvid Kamerun sastao se danas da najboljim svetskim teniserom, Srbinom Novakom Đokovićem, uoči dodele prestižnih sportskih nagrada Laureus...LONDON - Britanski premijer Dejvid Kamerun sastao se sa najboljim svetskim teniserom, Srbinom Novakom Đokovićem, uoči dodele...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.