Boba svima poželeo pobedu Srbije

Izvor: Glas javnosti, 05.Mar.2010, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boba svima poželeo pobedu Srbije

BEOGRAD - Predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović izjavio je najavljujući susret Dejvis kupa između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država da se u Beogradu igra svetski tenis i poželeo je reprezentaciji Srbije prolaz u četvrtinu finala ovog najuglednijeg ekipnog teniskog takmičenja u svetu.

Tokom svečane večere koja je organizovana povodom meča Živojinović je istakao kako smatra da je Savez >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ispunio zadatak i nada se da se gosti iz SAD osećaju prijatno u Beogradu.

- Ovo znači mnogo za naš tenis - podsetio je Živojinović, dodajući da je za Srbiju važno da prođe dalje u Dejvis kupu.

Predsednica Teniske asocijacije SAD Lusi Garvin istakla je da joj je zadovoljstvo što će prisustvovati mečevima između Srbije i SAD i dodala da očekuje vrhunski tenis u naredna tri dana.

Ona je naglasila da joj je izuzetno drago što su se Džon Isner i Sem Kveri deo tima, zajedno sa braćom Majkom i Bobom Brajanom.

- Oba tima su ponos svojih nacija - poručila je Garvinova i poželela sreću i jednoj i drugoj ekipi. Prema njenim rečima, obe reprezentacije imaju isti cilj - prolaz u dalje takmičenje Dejvis kupa.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i SAD počeće danas od 16 časova kada će na teren beogradske arene izaći Viktor Troicki i Džon Ajzener.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večera sa zvezdama

Izvor: Blic, 04.Mar.2010, 11:00

„Ponosan sam što u našem timu igraju tako dobri igrači i velika mi je čast, što ćemo prvi put u istoriji Dejvis kupa odmeriti snage sa reprezentacijom SAD“, rekao je Slobodan Živojinović predsednik Teniskog saveza Srbije otvarajući Zvaničnu večeru u restoranu „Novak“ u sportskom kompleksu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.