Blicsport: Mrđa na Marakani, u toku su pregovori o povratku u Zvezdu

Izvor: Blic, 13.Avg.2013, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blicsport: Mrđa na Marakani, u toku su pregovori o povratku u Zvezdu

Bivši napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa došao je na Marakanu kako bi pregovarao o eventualnom povratku u klub. I dalje nije izvesno da li će on obući ponovo crveno-beli dres, a od toga može zavisiti i status drugog napadača, Abiole Daude.

Saga o Mrđi traje već mesec dana, bio je želja Crvene zvezde i ranije, ali nije došlo do ozvaničenja saradnje. Na Marakani su bili sumnjičavi i podeljeni u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jednom delu Upravnog odbora i zbog povreda koje je Mrđa imao u bivšem klubu Sionu, sa kojim je ovog leta raskinuo ugovor.

Sa druge strane, Mrđa je imao želju da karijeru nastavi u Evropi, ali je dobijao ponude iz Meksika i Kine. U smiraj prelaznog roka, ipak bi mogao da obuče dres Crvene zvezde, o čemu govori i njegov dolazak na stadion u Ljutice Bogdana.

U utorak će na Marakani u 14 časova kao pojačanje u napadu biti predstavljen Ifeani Onjilo, koji je u nedelju vodio Javor do pobede od 4:2 upravo protiv Zvezde. U timu je do sada status prvog napadača imao još jedan Nigerijac, Abiola Dauda, ali je njegov status sada pod znakom pitanja. U Zvezdu je došao bez obeštećenja, a za njegov angažman zainteresovan je turski Gazijantep, koji nudi 600.000 evra za igrača koji je iz švedskog Kalmara došao bez obeštećenja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blicsport: Mrđa na Marakani, u toku su pregovori o povratku u Zvezdu

Izvor: Dzungla.org, 13.Avg.2013

Kako Blicsport saznaje, bivši napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa došao je na Marakanu kako bi pregovarao o eventualnom povratku u klub. I dalje nije izvesno da li će on obući ponovo crveno-beli dres, a od toga može zavisiti i status drugog napadača, Abiole Daude.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.