Baloteli će morati još da čeka na debi u Seriji A: Mihajlović protiv Intera sa tandemom Baka - Luiz Adrijano!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli će morati još da čeka na debi u Seriji A: Mihajlović protiv Intera sa tandemom Baka - Luiz Adrijano!

Tako barem tvrdi Korijere delo Sport, koji je ubeđen da će kontoverzni napadač svoju prililku čekati na klupi za rezervne igrače

Pogodak Marija Balotelija protiv Mantove, kao i kompletan rad i zalaganje na treninzima, nešto je o čemu se pohvalno govori u Milanu, ali trener Siniša Mihajlović još uvek nije spreman da kontroverznog napadača stavi u prvu postavu svog tima, posebno što je u narednom kolu na programu milanski derbi sa Interom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Tako barem tvrdi Korijere delo Sport, koji je ubeđen da će napad Rosonera u derbiju činiti provereni dvojac Baka - Luiz Adrijano, dok će Baloteli svoju prililku čekati na klupi za rezervne igrače.

Milan u prva dva kola ima tri osvojena boda, dok je Inter sakupio maksimalnih šest. Ipak, ovaj meč bi mogao mnogo toga da promeni na psihološkom planu kada su u pitanju ova dva tima.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

DOJADILO IM: Fudbaleri Milana žale se na Mihajlovića

Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2015, 11:11

Srpski stručnjak sa klupe Milana, Siniša Mihajlović, našao se na meti kritika sopstvenih fudbalera, prenose italijanski mediji.. . Naime, novi strateg Milana nema dlaku na jeziku, a često izlazi u javnost i otvoreno govori o nedostacima koje u svojoj igri pokazuju fudbaleri “Rosonera“.. Takođe,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.