Baka dobio ponudu iz Francuske

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka dobio ponudu iz Francuske

Italijanski i francuski mediji prenose da je Kolumbijac na putu ka 'Velodromu'.

Milan već neko vreme pokušava da se oslobodi Karlosa Bake, poddsećamo da je prošlog leta pristao da ga proda Vest Hemu, ali se taj transfer izjalovio jer kolumbjski napadač nije bio zadovoljan finanskijskim uslovima koje su mu nudili 'Čekićari'.

Iz tog razloga je ostao na 'San Siru', imao nešto slabiju sezonu nego prvu, a pošto su 'Rosoneri' već doveli Andrea Silvu iz Porta i dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nikola Kalinić iz Fiorentine je samo pitanje vremena, jasno je kao dan da je to poruka za Baku da je 'tehnološki višak'.

Šuškalo se da Sevilja želi da ga vrati u svoje redove, ali prema poslednjim infomacijama Olimpik iz Marselja je preuzeo 'pol poziciju'.

Jedini francuski klub koji je bio šampion Evrope mu nudi trogodišnji ugovor, detalji nisu procureli, ali s obzirom da je novo rukovodstvo veoma ambiciozno, sigurno se radi o pristojnim ciframa.

Ključnu ulogu kod ovog transfera trebalo bi da odigra Bakin agent, koji će kao argument za ubeđivanje iskoristiti i činjenicu da je sledeće godine Mondijal, koji bi Baka vrlo lako mogao da porpusti ukoliko ostane u Milanu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo je Milan u formaciji 4-3-3 i sa novim napadačem koji jedva čeka da stigne!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2017, 10:16

Vićenco Montela bi uskoro mogao da dobije veliko pojačanje od 30-ak miliona evra...Milan nastavlja da radi vredno u ovom prelaznom roku, doveli su za sada Matea Musaća, Rikarda Rodrigeza, Franka Kesija i Andrea Silvu, a sledi novi napadač, po svemu sudeći...Radi se o Nikoli Kaliniću, napadaču...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.