Atletska staza kakvu još niste videli

Izvor: RTS, 29.Jul.2014, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletska staza kakvu još niste videli

Stazu za trčanje koja prkosi zakonima fizike i koja bi zbunila svakoga atletičara napravili su, naravno, Kinezi ...

Radnici zaduženi za održavanje jednog sportskog centra u Kini hteli su pošto-poto preduhitriti inspekciju i dovesti u red atletsku stazu, a kako su imali premalo vremena i kako je staza bila jako oštećena, pomislili su da jednostavnije napraviti umesto kružne, pravolinijsku stazu!

"Obzirom da su nam u proveru dolazili visoki predstavnici iz regiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovako smo popravili stazu kako ne bi imali problema s njima", rekao je jedan predstavnik sportskog centra.

Čak i iz daljine, jasno je da nešto nije u redu sa stazom, a da je 'rešenje' zaista ružno, priznaju i iz sportskog centra.

"Mi isto mislimo da je staza sad ružna, ali ko će to promeniti kad visoki predstavnici nisu htjeli da se promeni" ...

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ko to tamo trči!

Izvor: RTS, 29.Jul.2014

Atletsku stazu koja prkosi zakonima fizike i koja bi zbunila svakog atletičara napravili su, naravno, Kinezi....Radnici zaduženi za održavanje jednog sportskog centra u Kini hteli su da pošto-poto preduhitre inspekciju i dovedu u red atletsku stazu, a kako su imali premalo vremena i kako je staza...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.