Atletiko protutnjao Seviljom, Valensiji samo bod (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko protutnjao Seviljom, Valensiji samo bod (video)

Derbi drugog kola Primere odigran u Sevilji, gde je Atletiko deklasirao domaćina! Za to vreme, Valensija na svom terenu se namučila protiv La Korunje.

Posle današnje pobede Eibara nad Bilbaom (2-0), nedeljni program u Primeri nastavljen je mečevima u Sevilji i Valensiji.

Sevilja je na svom terenu doživela ubedljiv poraz od madridskog Atletika, rezultatom 0-3 i tako ostala na samo jednom osvojenom bodu iz prvog kola protiv Malage.

Trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Jorgandžija'' najavio je Koke, vodećim pogotkom u 35. minutu, posle asistencije Antoana Grizmana.

Nada Sevilje da bi mogla do preokreta u ovom meču trajala je do 79. minuta, a onda je Gabi duplirao prednost Atletika i otklonio sve dileme.

Tačku na trijumf Madriđana stavio je Džekson Martinez, prelepim golom u 85. minutu.

Golove možete da pogledate OVDE.

Valensija na Mestalji nije uspela da opravda ulogu favorita u duelu sa La Korunjom. Taj meč je završen bez pobednika, rezultatom 1-1.

Perez je u 39. minutu doveo goste u vođstvo, a konačnih 1-1 postavio je Negredo šest minuta kasnije.

U nastavku golova nije bilo, a Valensija je meč završila bez isključenog Barahana, koji je u 85. minutu dobio drugi žuti karton.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMERA: Atletiko silan u Sevilji, Valensiji samo bod

Izvor: Kurir, 30.Avg.2015

Atletiko se drugom pobedom priključio vodećim timovima s maksimalnim učinkom, Sevilja je prvim porazom ostala u "donjem domu", a Valensija je vezala drugi remi zaredom kao njen gost iz La Korunje..MADRID - Fudbaleri madridskog Atletika savladali su večeras u gostima ekipu Sevilje sa 3:0, dok su Valensija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.