Ana Ivanović: Verovatno ću živeti van Srbije

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Verovatno ću živeti van Srbije

Uoči nastupa na teniskom turniru u kalifornijskom Karslbadu, Ana Ivanović je odgovarala na pitanja navijača i organizatora tog nadmetanja, osvrnuvši se u jednom trenutku i na to gde će živeti po završetku karijere. Izgleda da neće u Srbiji.

"Teško je reći gde ću živeti i kako ću provoditi slobodno vreme jednom kada više ne budem teniserka. Volim plaže, jako bih volela da živim negde blizu plaže. Verovatno ću živeti van Srbije, ne znam... Videćemo, nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne znate šta će se tačno desiti. Ali, svakako ne planiram da imam previše slobodnog vremena, želim da budem aktivna, naročito u saradnji sa UNICEF-om", rekla je Ana.

Ističući još jednom da voli plažu, te da koristi tu mogućnost i u Kaliforniji i to kako bi ručala na njoj, ili prosto sedela uz kaficu pokraj mora, Ivanovićeva je potom odgovorila na "blic pitanja" koja su stigla putem interneta. Evo kako je to izgledalo:

Knjiga ili film?

Knjiga. Trenutno čitam jednu iz Srbije. Inače čitam i naše, ali i knjige na engleskom.

Hokej ili fudbal?

Ništa od toga (smeh). Dobro, fudbal, ako mora. Ali, volim košarku.

Tereni sa tvrdom podlogom ili šljaka?

Šljaka.

Jutro ili veče?

Jutro. Ne pitajte me kada ustajem, u šest ili sedam (smeh)

Karaoke ili ples?

Ples. Ne znam da igram, ali sam još lošija pevačica (smeh)

Kada bi imala neku super-moć, koju bi izabrala?

Da budem nevidljiva.

Ana Ivanović je istakla i koja joj je želja za drugi deo teniske sezone:

"Želim da se plasiram na završni WTA šampionat u Istanbulu. Veoma sam svesna da moram da uradim mnogo toga da bi se to i dogodilo", zaključila je srpska teniserka.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Ivanović: Verovatno ću živeti van Srbije

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

Uoči nastupa na teniskom turniru u kalifornijskom Karslbadu, Ana Ivanović je odgovarala na pitanja navijača i organizatora tog nadmetanja, osvrnuvši se u jednom trenutku i na to gde će živeti po završetku karijere. Izgleda da neće u Srbiji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.