Nadal: Nema Novaka, konačno će neko drugi da osvoji trofej

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2015, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Nema Novaka, konačno će neko drugi da osvoji trofej

Španski teniser Rafael Nadal priznao je da on i ostali igrači imaju mnogo veće šanse za osvajanje titule u Madridu, kada prvi reket sveta Novak Đoković ne učestvuje.

Zvanično najbolji sportista sveta za 2014. godinu osvojio je od starta 2015. godine sve najvažnije trofeje u tenisu, da bi odlučio da drugu godinu zaredom ne nastupi u prestonici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Španije.

- Ako igrač kao što je Đoković, koji je osvojio sve, ne igra, to očigledno znači da su otvorena vrata koja nisu bila otvorena na prethodnim turnirima. To je prilika za igrače koji su igrali dobro, ali su se sastali sa Novakom i izgubili. Njegov izostanak iz Madrida je šansa da se osvoji veliki turnir - rekao je Nadal.

Španski teniser se u drugom kolu sastaje sa Stivom Džonsonom, u sredu od 15.15.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.