ŽIVE U BEDI: Radnik Partizana u bolnici, supruga ga čeka u suzama!

Izvor: Kurir, 22.Nov.2014, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVE U BEDI: Radnik Partizana u bolnici, supruga ga čeka u suzama!

Goran Živojinović se nalazi u klinici „Laza Lazarević“ na ispitivanju, supruga Milica ostala sama sa troje dece

Supruga Gorana Živojinovića (40) Milica u izjavi za Kurir kaže da je njen muž zbog teške finansijske situacije pokušao sebi da oduzme život vešanjem. Kao radnik SD Partizan na održavanju terena fudbalskog kluba, pet meseci nije primio platu, pa nije imao osnovnih prihoda za život porodice i troje male dece.

Kurir je juče posle telefonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << razgovora posetio porodicu Živojinović u Belom potoku. Supruga Milica, sva u suzama, nije bila previše raspoložena za razgovor. Uslovi u kojima živi sa mužem i decom teško da se mogu nazvati humanim. Adaptirana garaža bez krova, koji je pokriven najlonom i prepravljen u dom za stanovanje, najbolje odslikavaju tešku finansijsku situaciju porodice Živojinović. Taj objekat stradao je i tokom majskih poplava u Srbiji.

Stepanović klub će obezbediti materijal za sanaciju kuće

NIJE IMAO DRUGE PRIHODE!

Direktor stadiona FK Partizan Aleksandar Stepanović otkriva za Kurir da Goran Živojinović nijednim postupkom nije nagovestio da će u četvrtak po podne pokušati sebi da oduzme život.

- Goran je naš radnik 20 godina. Korektan momak. Radi na održavanju zelenih površina. Ništa nije naslućivalo ovakav epilog jer sam dan ranije pričao sa njim. I pre sam pomagao njemu i ostalim radnicima jer nisu primali platu. Da mi je makar rekao... To što je uradio bio je veliki šok i iznenađenje za sve nas u Partizanu. Žao mi ga je - rekao je za Kurir Stepanović i dodao:

- Kada izađe iz bolnice, pričaću sa njim. Pomoći ćemo. On nema drugih prihoda sem plate u Partizanu. Pre dva meseca smo razgovarali da mu obezbedimo građevinski materijal, da tu garažu u kojoj živi adaptira za pristojno stanovanje. Međutim, tu najveći problem stvaraju kiše jer mu je dom podno Avale i voda se stalno sliva, pa je u kući velika vlaga. Nadam se da ćemo sve to završiti.

Bezobrazno

ÐURIĆ: KOD NAS ŽIVE KAO BUBREG U LOJU

Predsednik FK Partizan Dragan Ðurić dao je neprimerenu izjavu.

Klasičan spin! Sve je to režirano! Ovo nema veze sa fudbalskim klubom! Jugoslovensko sportsko društvo Partizan ima 36 kolektiva, svaki je odgovoran za svoje radnike. Kod nas to ne bi moglo da se desi. Svi naši zaposleni žive lepše nego bubreg u loju! Svuda kasne plate. Mi smo ipak najbolji. Tvrdim, izmirićemo sve finansijske obaveze prema zaposlenima do Nove godine - rekao je Ðurić za Žurnal.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.