SLIKE DANA - Partizan slavi duplu krunu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKE DANA - Partizan slavi duplu krunu! (foto)

Vaterpolisti Partizana uspeli su, i pored velikih finansijskih problema, da ovu sezonu završe na najbolji mogući način - osvajanjem duple krune na domaćoj sceni.

Kako smo objavili tokom večeri, ekipa Vlade Vujasinovića je u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa savladala Crvenu zvezdu sa 10:9 i tako sa 2:0 u pobedama stigla do nove šampionske titule.

Partizan je tako odbranio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << titulu osvojenu prošle godine, a ovo je crno-belima ukupno 27. titula državnog prvaka u klupskoj istoriji.

Prethodno su crno-beli osvojili i trofej u Kupu Srbije i nagovestili povratak na stare staze, obeležene brojnim trofejima, kako na domaćoj tako i na evropskoj sceni.

Ipak, da bi se to i dogodilo, neophodno je da se finansijsko stanje u Partizanu koliko-toliko stabilizuje i da naš najtrofejniji klub više ne dolazi u situaciju da strahuje za opstanak kluba.

Najnovija titula daje nadu u bolje dane za višestrukog šampiona Evrope, a kako je večeras izgledalo njihovo slavlje, pogledajte u prilogu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.