RK Vojvodina rekordom proslavila novu titulu

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RK Vojvodina rekordom proslavila novu titulu

Rukometaši Vojvodine večeras su sa svojim navijačima proslavili osvajanje treće uzastopne šampionske titule pobedivši u poslednjem kolu Superlige subotički Spartak sa 33:27.

Novosađani su rekordnim skorom od svih 10 pobeda u 10 odigranih susreta superiorno završili šampionat.

Vojvodina je ove sezone već osvojila Superkup, a narednog vikenda biće domaćin finalnog turnira Kupa Srbije.

S druge strane, Subotičani su uprkos porazu još ranije obezbedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << drugu poziciju sa 10 osvojenih bodova koja im obezbeđuje učešće u SEHA ligi naredne sezone.

Partizan i Metaloplastika dele treće mesto sa 9 bodova, dok su Radnički i Jugović nadmetanje u Superligi završili sa po 6 osvojenih poena.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SUPERLIGA U RUKOMETU: Vojvodina je šampion Srbije

Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2015, 08:45

U poslednjem kolu Superlige Srbije u rukometu Vojvodina je u Novom Sadu savladala Spartak 33:27 (16:12) i tako odbranila titulu prvaka. Novosađani su do nove “zvezdice” na dresu stigli posle desete uzastopne pobede i šampionat su završili bez poraza sa 20 bodova. Sparatk je bio drugi sa 10 bodova,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.