Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2015, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Abubakar Oumaru je novi napadač Partizana!

Ovu vest je potvrdio i sam trener Partizana Zoran Milinković koji je najavio da će Oumaru već u utorak biti sa saigračina na pripremama.

Kao što se pisalo tokom večeri, Abubakar Oumaru doćiće sutra u Beograd i potpisati ugovor sa Partizanom, a zatim do kraja dana već biti sa novim saigračima na Pohorju.
- Očekujemo ga u utorak na beogradskom aerodromu, a već u večernjim časovima bi trebalo da nam se priključi ovde na Pohorju. Razgovori su trajali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << desetak dana i uspešno su privedeni kraju - istakao je Zoran Milinković, a prenose ‘Novosti’.
Milinković je potvrdio da Partizan neće stati sa pojačanjima, već se očekuje dolazak veznog igrača, takođe stranca.

Dolazak Oumarua ne znači da smo odustali od Markinjoša - poručio je Milinković.
Videćemo kako će to izgledati, Partizan kako je počeo prekoračiće i povećano ograničenje broja stranaca u timu
The post POTVRĐENO: Abubakar Oumaru je novi napadač Partizana! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.