Oumaru: Sve ću da uradim da Partizan pobedi

Izvor: Blic, 28.Jul.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oumaru: Sve ću da uradim da Partizan pobedi

Napadač Partizana Abubakar Oumaru prilično je zadovoljan kako je crno-belima golgeterski počela nova sezona, ali pred gostovanje Steaui (sreda, 20.30, prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona) ne zaboravlja ni odličnu saradnju sa igračima odbrane.

"Slažem se da napadu ide dobro od početka sezone, ali nisu ovi uspesi samo nas iz ofanzivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dela tima, već čitave ekipe. Svaki igrač radi svoj deo posla, odbrambeni svoje, a mi naše. Oni pozadi brane 'nulu', a mi napred stvaramo šanse. Cela ekipa je zaslužna za ovakav početak sezone", ne ostavlja dilemu Oumaru.

Kada je o rumunskom rivalu reč, on se nada da će mu domaćini u Bukureštu ostaviti dovoljno prostora da pokaže šta sve zna.

"Ne poznajem njihove igrače, ali mislim da je normalno što misle da su bolji jer spadaju u jake ekipe u Rumuniji, kao što smo to i mi kada igramo protiv nekih ekipa u Srbiji. Očekujem da imamo prostora (u napadu). Sad moram da budem skoncentrisan, da mislim na ekipu, da budem u pravom momentu na pravom mestu. Sve ću da uradim da tim pobedi", zaključio je Oumaru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.