Tako razmišlja svetski prvak: Partizan ide na pobedu u Bukureštu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako razmišlja svetski prvak: ''Partizan ide na pobedu u Bukureštu!''

Mladi vezista Partizana je svojim ostankom u redovima crno-belih učinio aktuelni sastav šampiona Srbije znatno jačim nego što se to donedavno očekivalo.

Andrija Živković će, svakako, i u predstojećem dvomeču protiv Steaue biti jedan od glavnih aduta Partizana, a golovima u domaćem šampionatu, protiv Metalca i Jagodine, potvrdio je da polako ulazi u prepoznatljivu formu, koju je demonstrirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom Svetskog U20 prvenstva na Novom Zelandu, gde je sa Srbijom postao prvak sveta.

Iako mnogi smatraju Steauu favoritom u duelima sa Partizanom, sjajni vezista uverava da će crno-beli hrabro suprotstaviti rumunskom velikanu, i da će se to videti već u prvom meču u Bukureštu.

''Nismo ispratili pažljivo njihov dvomeč sa Trenčinom, pripremali smo se za Jagodinu, ali smo u podsvesti imali činjenicu da igramo sa veoma ozbiljnim protivnikom. Nećemo igrati na rezultat, već ćemo ići na pobedu u Bukureštu'', jasan je Živković u izjavi za ''Blic''.

Popularni Žile je naglasio i da su odlični rezultati crno-belih na startu nove sezone (sve četiri pobede, uz ukupnu gol-razliku 13-0) potvrda i kvaliteta ekipe, kao i odličnog rada na treninzima.

''Mislim da je sve u treningu, žestoko radimo na treninzima da bi nam mečevi prešli u rutinu. Imamo jaku ekipu i ovaj rezultat je samo dokaz da smo dobri i uigrani, okrećemo se sad Steaui, da i protiv njih pokažemo sve to'', dodao je Živković.

On se takođe osvrnuo i na odlazak Veljka Paunovića iz reprezentacije Srbije i izrazio nadu da će sa odličnim stručnjakom sarađivati i u budućnosti. A kada je naša A selekcija u pitanju, Živković je ispratio prekjučerašnji žreb u Sankt Petersburgu i složio se sa opštom ocenom.



''Zaista nikad lakša grupa, mada zbog onoga što se događa u savremenom fudbalu, ne možeš ništa unapred da prognoziraš, danas ga svi igraju. Što se nastupa za A tim tiče, moje je da čekam šansu, vredno radim i zaslužim poziv''
, zaključio je Živković.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.