Milinković o Andriji Živkoviću: Daće srce Benfiki, igrač koji pruža zabavu, navijači će ga voleti...

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković o Andriji Živkoviću: Daće srce Benfiki, igrač koji pruža zabavu, navijači će ga voleti...

"On je u svom godištu jedan od najboljih igrača na svetu", ističe bivši trener Partizana u razgovoru za portugalski Rekord

Zoran Milinković je jedan od trenera koji su imali priliku da rade u Partizanu sa Andrijom Živkovićem, a renomirani portugalski list Rekord ga je zbog toga pozvao kako bi prokomentarisao stil igre Andrije i njegovo umeće "iz prve ruke".

Milinković je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio pun reči hvale.

"To je igrač kog mnogo poštujem. U njegovom godištu on je jedan od najboljih na svetu. Siguran sam da će dati srce Benfiki i da će ga navijači voleti, kao što je to bio slučaj u Partizanu. On je tip igrača koji vam pruža zabavu dok je na terenu", rekao je Milinković.

Andrija Živković samo za potpis dobija preko 4.000.000 evra!

Trener koji je posle Partizana kratko sedeo na klupi Anortozisa istakao je Andrijinu smirenost u odlučujućim momentima.

"U sekundi može da reši meč. Još je mlad, ali voli da ima lotpu, posebno u teškim trenucima za njegov tim. Nema problem da preuzme odgovornost i promeni ritam meča. Dobro se nosi sa pritiskom", istakao je Milinković.

Kako pišu brojni tamošnji mediji Andrija će sledeće sezone obući dres Benfike, a čeka ga višegodišnji ugovor sa Orlovima.

(FOTO: Starport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.