Mega izgubila finale, dobila bivšeg igrača Partizana!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega izgubila finale, dobila bivšeg igrača Partizana!

Košarkaški klub Mega Leks poražen je u finalu ABA lige ali je u danu kada je ostao bez titule dobio novog igrača, bivšeg košarkaša Partizana i reprezentativca Srbije.

Vicešampion ABA lige od večeras je jači za Aleksandra Rašića (32) bišeg košarkaša Partizana i nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

Prvi čovek Mega Leksa Miško Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potvrdio je na svom "tviter" nalogu da je Aleksandar Rašić okončao saradnju sa Turk Telekomom i da će u nastavku karijere nositi dres Mega Leksa.

Još uvek nije poznato da li je ugovor potpisan samo do kraja sezone ili će Aleksandar Rašić i naredne sezone igrati za Mega Leks.

Izvesno je, međutim, da će Rašić predstavljati veliko pojačanje za Megu u završnici tekuće sezone u kojoj će se tim Dejana Milojevića boriti za titulu u Superligi Srbije.

Aleksandar Rašić je u karijeri nosio dres FMP-a, Efesa, Albe, moskovskog Dinama, Partizana i Turk Telekoma a osvojio je dve titule u ABA ligi, tri kupa i šampionat Srbije.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POJAČANJE: Mega je večeras izgubila finale, ali je dovela miljenika Grobara za Superligu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016

Mega Leks je večeras izgubio finale ABA lige od Crvene zvezde, ali je doveo kapitalno pojačanje pred nastavak domaćeg prvenstva.. . Roze-zeleni dobili su novog plejmejkera. Novi košarkaš Mega Leksa je jedan od miljenika Grobara i bivši organizator igre Partizana Aleksandar Rašić. To je na svom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.