Fed Kup: Srbija - Kanada  2:1!

Izvor: S media, 06.Feb.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fed Kup: Srbija - Kanada 2:1!

Ženska teniska reprezentacija Srbije povela je sa 2:1 protiv selekcije Kanade u meču prvog kola Svetske B grupe Fed kupa u Novom Sadu, pošto je u prvom duelu Bojana Jovanovski savladala Rebeku Marino rezultatom 7:6 (7:3), 6:3.

U nastavku završnog takmičarskog dana na teren Sportsko-poslovnog centra "Vojvodina" (Spens) izaći će, ukoliko selektori Dejan Vraneš i Silvan Bruno ne iskoriste pravo izmene, Aleksandra Krunić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Aleksandra Voznijak.

Susret se završava dublom u kojem bi Srbiju trebalo da predstavljaju Ana Jovanović i Tamara Čurović, a Kanadu Šaron Fičmen i Mari Iv-Peletje.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojana za 2:1, Ana Jovanović bez gema u prvom setu

Izvor: Blic, 06.Feb.2011

Bojana Jovanovski je savladala Rebeku Marino sa 7:6 (3), 6:3 i tako osvojila drugi bod za Srbiju u Fed kup duelu Svetske B grupe sa Kanadom. Naše teniserke sada još bod deli od ukupne pobede u Novom Sadu. Odlukom selektora Ana Jovanović igra umesto Aleksandre Krunić u drugom meču dana...Bojana je...

Nastavak na Blic...

Srbija pobedila Kanadu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2011

Ženska teniska reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Kanade rezultatom 3:2 u meču prvog kola Svetske grupe B Federejšn kupa koji se igrao u Novom Sadu. Srbija bi sledeći duel Fed kupa trebalo da igra u aprilu, a žreb će se održati ove nedelje.

Nastavak na Vesti-online.com...

Vraneš: Važna pobeda podmlađenog tima

Izvor: SrbijaNet.rs, 07.Feb.2011, 00:00

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš izjavio je večeras u Novom Sadu da je ostvarena veoma važna pobeda nad selekcijom Kanade u prvom kolu Svetske B grupe Fed kupa. “Današnja pobeda je utoliko važnija što je ostvarena s podmladjenom ekipom, na koju,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Vraneš: Dubl mi skinuo planinu sa srca!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2011

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš izjavio je da presrećan pobedom svog tima nad ekipom Kanade rezultatom 3:2 u meču prvog kola Svetske grupe B Federejšn kupa..."Pri samoj pomisli da treći put gubimo dobijene mečeve i to u dublu, stvarno mi nije bilo dobro. Nije mi pao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.