Dubl odluke

Izvor: RTS, 06.Feb.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubl odluke

Dileme nema – odlučivaće dubl. Rezultat meča prvog kola Fed Kupa između Srbije i Kanade je nakon četiri singla nerešen 2:2, tako da će se igrati dubl odluke, u kojem će za Srbiju igrati Aleksandra Krunić i Bojana Jovanovski, dok će plasman Kanadi u drugo kolo pokušati da izbore Šaron Fičmen i Mari Iv-Peletje.

Nakon prvog dana rezultat je bio 1:1. Jovanovska je bila bolja od Aleksandre Voznijak sa 2:1, dok je Rebeka Marino pobedila našu Aleksandru Krunić sa 2:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Potom je prednost Srbiji od 2:1 donela Bojana Jovanovski koja je savladala Rebeku Marino sa 2:0, da bi potom Aleksandra Voznijak ubedljivo savladala našu Anu Jovanović i tako donela Kanadi izjednačenje na 2:2.

Srbiju će u dublu predstavljati Aleksandra Krunić i Bojana Jovanovski. Dubl dakle odlučuje o plasmanu u drugo kolo Druge drupe Fed Kupa, a za Kanadu će u tom meču igrati Šaron Fičmen i Mari Iv-Peletje.

Direktan prenos tog meča možete gledat na Drugom programu RTS-a.

Srbija - Kanada 2:0 ( U toku je prvi set)

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.