Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak žali zbog odlaska legende

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da ga je potresla vijest o smrti glumca Bate Živojinovića.

Srpski teniser je danas u prvom kolu Rolan Garosa deklasirao Jen Sun Lua sa Tajvana, poslije čega je govorio o odlascima legendi srpskog glumišta, Bate Živojinovića i prethodno Dragana Nikolića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
"Žao mi je što nisam imao prilike da se sretnem s Batom i Gagom. Tužno je, svi smo se potresli. Njih dvojica su obilježili jedno doba glume, umjetnosti i kinematografije. Oni su bili kultne ličnosti u našem društvu, srpskom i jugoslovenskom. To je veliki gubitak za sve nas, ali treba se sjećati svih radosnih i lijepih trenutaka koji su obilježili njihove karijere i njihove živote", poručio je Novak Đoković iz Pariza.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.