Novak protiv Milera za kraj večernjeg programa

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Jan.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak protiv Milera za kraj večernjeg programa

Novak Đoković će protiv Žila Milera igrati meč četvrtog kola Australijan opena, u ponedjeljak sa početkom oko 10.30 po srednjeevropskom vremenu. Večernji program počinje duelom Venus Vilijams - Agnješka Radvanska, poslije kog će prvi teniser svijeta i teniser iz Luksemburga izaći na teren. Pobjednik duela sastaće se sa boljim iz meča Felisijano Lopez - Miloš Raonić. Do sada u karijeri, Novak nije imao priliku da igra protiv Milera, 31-godišnjeg ljevorukog tenisera. (Blic)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Nole: Uradio sam domaći

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2015

Prvi teniser svijeta Novak Đoković u ponedjeljak (oko 11 časova) igra za plasman u četvrtfinale Australijen opena, a rival u Melburnu biće mu Žil Miler, 42. igrač sa ATP rang-liste...Srpski as igra odlično i zna šta ga čeka u deulu sa Luksemburžaninom, koji je prvi put u četvrtom kolu u Melburnu,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.