Đoković i zvanično postao ”šef” Nadalu, Federeru, Mariju…

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i zvanično postao ”šef” Nadalu, Federeru, Mariju…

Novak Ðoković, najbolji teniser i sportista sveta, dobio je novu ''titulu'', ovoga puta van terena. Naime, on je izabran za novog predsednika Saveta igrača na ATP turu.

Tu informaciju na zvaničnom tviter profilu potvrdili su čelnici Tura, uz dodatak da će funkciju potpredsednika obavjati Južnoafrikanac Kevin Anderson.

Tako će Novak ubuduće osim što je prvi na ATP listi, na neki način biti i ''šef'' ostalim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << igračima u pregovorima sa čelnicima ATP tura.

.@DjokerNole was elected president of the ATP Player Council on Friday. @kevinanderson18 is new vice-president. #ATP pic.twitter.com/3oEhAbSnj5

— ATP World Tour (@ATPWorldTour) August 27, 2016

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PRIZNANJE: Novak Đoković je novi predsednik Saveta igrača

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2016

Novak Đoković, najbolji teniser i sportista sveta, izabran je za novog predsednika Saveta igrača na ATP turu.. . Tu informaciju na zvaničnom tviter profilu potvrdili su čelnici Tura, uz dodatak da će funkciju potpredsednika obavjati Kevin Anderson.. Osim Srbina i Južnoafrikanca, bord Saveta čine...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.