Đoković: Nudili su mi 100.000 dolara da namestim meč

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2014, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Nudili su mi 100.000 dolara da namestim meč

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković u izjavi za "USA tudej" rekao je da su mu 2006. godine nudili 100.000 dolara da namesti meč, ali da je to odbio i prijavio slučaj teniskim vlastima.

"Naravno da sam odbio! Nije mi palo na pamet da razmišljam o bilo čemu drugom. Nadam se da će svaki teniser da uradi isto ako se nađe u sličnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << situaciji. Radi se o čistoj neregularnosti i ona zaista uništava reputaciju tenisa. Ne smemo da tolerišemo takve stvari. Ipak, realnost je drugačija", rekao je Đoković.

"USA tudej" je izabrao Novaka Đokovića za najboljeg tenisera u 2014. godini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Novak odbio 100.000 dolara da namesti meč!

Izvor: RTS, 23.Dec.2014

Kako prenosi ugledni "Ju-Es-Ej tudej" (USA Today), najboljem srpskom i svetskom teniseru Novaku Đokoviću je pre osam godina bilo ponuđeno 100.000 dolara da namesti meč...Američki list je saznao da je Novak pre osam godina dobio i odbio ponudu da namesti meč za sumu od 100.000 dolara...Kako se navodi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.