KK Konstantin sa maksimalnim učinkom

Izvor: JužneVesti.com, 16.Nov.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Konstantin sa maksimalnim učinkom

U 6. kolu Košarkaške lige Srbije ekipa Konstantina iz Niša savladala je Vršac u gostima rezultatom 65:55 (15:14, 22:18, 17:10, 11:13) i šestim trijumfom u sezoni ostala na liderskoj poziciji na tabeli.

Niški košarkaši ostali su i dalje neporaženi u Košarkaškoj ligi Srbije, uz FMP i Vojvodinu Srbijagas. Sa 12 bodova i najboljom koš-razlikom Konstantin je ispred ove dve ekipe.

Tim iz Niša je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << slavio na gostovanju u Vršcu u utakmici gde od 12. minuta nije ispustio prednost.

Najubedljivija prednost gostiju bila je plus 15 (59:44) u 33. minutu i u poslednjem minutu (65:50), ali su Vrščani uspeli da postignu još 5 poena i umanje razliku.

U narednom kolu ekipa iz Niša ugostiće Spartak.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porazi niških fudbalskih srpskoligaša

Izvor: NTV.rs, 16.Nov.2014

Oba niška fudbalska srpskoligaša doživela su poraze u 14.kolu „istoka“. Car Konstantin je na Bubnju poražen od Dinama iz Vranja sa 1:0, dok je  OFK Sinđelić  izgubio  u Brusu od Kopaoika sa 2:1. Kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva Car Konstantin je  osmi sa 23, boda, a OFK Sinđelić...

Nastavak na NTV.rs...

KLS: Vodeći trio ne popušta, Malidžan MVP

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 15:20

Ništa novo u Košarkaškoj ligi Srbije nema ni posle šestog kola. Liderski trio FMP, Vojvodina i Konstantin zadržao je stoprocentan učinak od starta sezone i suvereno predvodi najkvalitetnije domaće takmičenje ispred konkurenata...Ekipa iz beogradskog predgrađa, Nišlije i Novosađani nove pobede...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.