Fudbal: Osmina finala nacionalnog kupa

Izvor: Studio B, 27.Okt.2010, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Osmina finala nacionalnog kupa

Osmina finala fudbalskog kupa donela je do sada eliminaciju dva superligaša iz takmičenja, pošto je Rad posle penala izgubio od niškog Sinđelića, a Smederevo od Teleoptika.

Vojvodina je prošla posle boljeg izvođenja jedanaesteraca od Srema iz Jakova. U četvrtfinale plasirali su se i Spartak pobedom nad Kolubarom, Sloboda Sevojno trijumfom nad Metalcem, kao i Jagodina, koja je u gostima pobedila Srem iz Sremske Mitrovice. Branilac trofeja Partizan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 16.00 igra protiv Proletera, a Crvena zvezda od 18.00 dočekuje Borac.

Rezultati današnjih utakmica osmine finala Kupa Srbije:

Kolubara - SPARTAK 1:2

Srem (Sremska Mitrovica) - JAGODINA 0:2

SLOBODA SEVOJNO - Metalac 2:1

Srem (Jakovo) - VOJVODINA 2:2 (posle penala 4:5)

SINĐELIĆ - Rad 0:0 (posle penala 4:2)

Smederevo - TELEOPTIK 0:0 (posle penala 3:4)

Partizan - Proleter (16.00)

Crvena zvezda - Borac (18.00)

Žreb za četvrfinale održaće se u petak, 29. oktobra, a utakmice su na programu 10. novembra.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kolubara

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eliminisani Smederevo i Rad, Vojvodina se provukla

Izvor: SrbijaNet.rs, 27.Okt.2010

U osmni finala Kupa Srbije veliko iznenadjenje priredili su fudbaleri niškog Sindjelića i Teleoptika, koji su uspeli da eliminišu superligaše Rad i Smederevo. Oba susreta završena su bez pogodaka, a Sindjelić i Teleoptik su bili uspešniji izvodjači jedanesteraca.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Partizan protiv Teleoptika?

Izvor: Sportal.rs, 28.Okt.2010, 13:47

Posle žreba koji će u petak u podne biti održan u beogradskom "Sport kafeu" biće poznati parovi četvrtine finala Kupa Srbije. Plasman među osam najboljih ekipa obezbedili su branilac trofeja Crvena zvezda, prošlogodišnji finalista Vojvodina, aktuelni šampion Partizan, Spartak Zlatibor voda,...

Nastavak na Sportal.rs...

Bez "večitog derbija" u četvrtfinalu Kupa

Izvor: Blic, 28.Okt.2010

Izvlačenje parova četvrtfinala fudbalskog Kupa Srbije biće obavljeno u petak u podne u "Sport kafeu" a već sada je izvesno da do novog "večitog derbija" neće doći pre polufinala...Posle odigranih utakmica osmine finala, osam klubova koji će se naći u šeširu su branilac trofeja Crvena zvezda,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.