NBA: Klipersi razbili Majami, Pol i Grifin ubacili polovinu poena svog tima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Klipersi razbili Majami, Pol i Grifin ubacili polovinu poena svog tima (VIDEO)

Sedmi vezani trijumg Kingsa

Noćas su odigrana dva meča NBA lige. Klipersi su savladali Majami sa 110:93 a skoro polovinu koševa za tim iz Los Anđelesa postigli su Kris Pol i Blejk Grifin.

Obojica su protivniku ubacili po 26 poena, s tim što je Pol imao i 12 asistencija, dok je Grifin košgeterskom učinku dodao sedam uhvaćenih lopti. Pobednik je praktično bio poznat već posle prve četvrtine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koju su Klipersi dobili sa 39:15, tako da je ostatak meča više ličio na trening dva tima nego na takmičarsku utakmicu.

U poraženom timu prelaznu ocenu zaslužili su samo Kris Boš i debitant u NBA karavanu Šabaz Najpijer. Boš je, uz 28 poena, imao i sedam skokova, dok je učinak Najpijera iznosio 17 koševa, pet uhvaćenih lopti i tri asistencije. Dvejna Vejda nije bilo u sastavu Hita.

U drugom meču, odigranom jutros, Sakramento je pobedio Čikago sa 103:88.

Sa 22 poena i 14 skokova Demarkus Kazins je ostvario peti uzastopni "dabl-dabl" i poveo Sakramento ka sedmom trijumfu u šampionatu, dok je na suprotnoj strani bolji utisak od ostalih ostavio Džimi Batler sa 23 koša i sedam asistencija.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Klipersi ubedljivi protiv Majamija!

Izvor: Press, 21.Nov.2014

U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Klipersi su jutros savladali Majami sa 110:93 a skoro polovinu koševa za tim iz Los Anđelesa postigli su Kris Pol i Blejk Grifin. . Obojica su protivniku...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.