NBA: Kakav Zid za Vučevića

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Kakav Zid za Vučevića

Crnogorac iz redova Orlanda zabeležio "dabl-dabl" u porazu svog tima. Oklahoma pala u Los Anđelesu i ostala bez Vestrbruka

Foto: AP Photo/Gerald Herbert

Vašington je na gostovanju Orlandu slavio sa 105:98, zahvaljujući magičnoj partiji Džona Vola, koji je upisao 30 poena, uz 12 asistencija i pet skokova.

Vol (Zid) i Marćin Gortat, koji je zabeležio "dabl-dabl" - 20 pogodaka i 12 uhvaćenih lopti, u senci su ostavili odličan nastup Nikole Vučevića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crnogorski centar okončao je duel sa 23 poena, 12 skokova i tri asistencije.

Klipersi su bili bolji od Oklahome (93:90), a mnogo više poraženi tim zabranula je povreda šutera Rasela Vestbruka, koji je morao da napusti igru pre završetka meča. On je polomio drugu metakarpalnu koščicu desne ruke zbog čega će morati na pauzu.

REZULTATI

LA Klipers - Oklahoma 93:90

Klivlend - Njujork 90:95

Minesota - Detroit 97:91

Dalas - Juta 120:102

Orlando - Vašington 98:105
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.