Mega se ne šali, stigla dvojica Francuza sa NBA potencijalom! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega se ne šali, stigla dvojica Francuza sa NBA potencijalom! (video)

Ekipa Mega Leksa danas je dobila dva velika inostrana pojačanja za narednu sezonu!

U pitanju su dvojica talentovanih francuskih košarkaša, kojima mnogi predviđaju blistave karijere i kojima bi Mega Leks trebalo da posluži kao odskočna daska ka NBA draftu već sledećeg leta.

To su 20-godišnji Timote Luvavu-Kabaro i godinu dana mlađi Alfa Kaba, a njihove transfere u Mega Leks danas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na svom Tviter profilu potvrdio menadžer i prvi čovek Mege Miško Ražnatović.

Again two young French players in Serbia! Timothe Luwawu, 95 born and Alpha Kaba, 96 born will play next year for Mega Leks from Belgrade!

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 5, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuzi u Mega Leksu!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015

Novi košarkaši Mega Leksa su Timoti Luvavu i Alfa Kaba, sopštio je putem Tvitera poznati košarkaši agent Miško Ražnatović...Reč je o dvojici mladih i talentovanih Francuza..Luvavu je rođen 1995. godine i proške sezone igrao je za Antib. Visok je 198 centimetara i igra na poziciji beka...Kaba je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.