Lebron Džejms počeo kinesku turneju susretom sa Langom

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron Džejms počeo kinesku turneju susretom sa Langom

Jedna od najvećih zvezda NBA lige Lebron Džejms počeo je kinesku turneju tako što je u Pekingu razmenio poklone s još jednim bivšim čudom od deteta, pijanistom Lang Langom.

Oduševljen Kinom: Lebron Džejms

 

Povratnik u Klivlend Kavalirse poklonio je Langu par košarkaških patika, dok je Džejms dobio album pijaniste i disk s muzikom sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Svetskog prvenstva u Brazilu.

Dve zvezde su zajedno svirale klavir, što je Lang Lang nazvao "klavirskim zakucavanjem".

"Svaki put kada dođem u Kinu vidim koliko je košarka napredovala. Prešla je veliki put od 2008. kada sam ovde bio na Olimpijskim igrama. Igra nastavlja da napreduje, što je sjajno", rekao je Džejms.

 

Petodnevni put sponzorisala je kompanija Najki. Džejms će osim Pekinga obici i Guangdžu i Hong Kong, kao i dva grada na Tajvanu - Kaohsijung i Tajpej.

 
Pogledaj vesti o: Košarka,   Olimpijske igre

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ovacije za Lebrona u Hong Kongu

Izvor: B92, 23.Jul.2014

Povratnik u redove Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms spektakularno je dočekan u Hong Kongu, koji je posetio u okviru marketinške kampanje...Veliki broj, uglavnom dece, dočekao je zvezdu NBA lige ispred jedne od prodavnica, skandirajući i noseći majice sa njegovim likom..."Ja sam miljama, miljama,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.