Klivlend lagano do druge runde plej-ofa

Izvor: RTS, 26.Apr.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klivlend lagano do druge runde plej-ofa

Košarkaši Klivlenda plasirali su se u drugu rundu plej-ofa NBA lige, pošto su savladali Boston sa 101:93 za ubedljivih 4:0 u seriji.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Lebron Džejms sa 27 poena, a uz to je imao i deset skokova i osam asistencija. Džejmsa je dobro pratio Kajri Irving, koji je, takođe, imao"dabl-dabl" učinak - 24 i 11 skokova.
U redovima Bostona najbolji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ajzea Tomas i Džered Salindžer, koji su ubacili po 21 poen.
Klivlend u četvrtfinalu plej-ofa čeka pobednika iz duela Čikaga i Milvokija. U toj seriji tim iz „vetrovitog grada" vodi sa 3:1.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.