Drama u Bruklinu,Dragić savladao bivši klub

Izvor: RTS, 03.Mar.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Bruklinu,Dragić savladao bivši klub

U NBA ligi Bruklin savladao Golden stejt, Klipersi i Toronto slavili u gostima. Ektor Kuper novi selektor reprezentacije Egipta.
08.30 - U nastavku NBA lige odigrano je pet utakmica u kojima je Bruklin savladao lidera Zapada Golden Stejt sa 110:108 košem Džerat Džeka 1,1 sekundu pre kraja meča , Dalas je prekinuo pobedničku seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nju Orleansa sa 102:93, Klipersi su slavili u Minesoti 110:105, dok je Toronto nadigrao Filadelfiju 114:103.

Goran Dragić se pridružio bratu Zoranu u Majamiju i sa 21 košem značajno doprineo pobedi nad svojim bivšim klubom Finiksom sa 115:98 u utakmici koju su obeležili brojni žestoki okršaji na terenu. Markif Moris je izbačen s meča zbog dva namerna faula nad Dragićem, a vrhunac su dostigli Hasan Vajtsajd i Aleks Len koji su imali rvački obračun ispod koša Majamija krajem trećeg perioda.
00.00 - Argentinski stručnjak Ektor Kuper novi je selektor fudbalske reprezentacije Egipta, saopštio je nacionalni savez te države.
Egipat nema stalnog selektora još od 2013. kada je Amerikanac Bob Bredli napustio to mesto posle neuspelog pokušaja da reprezentaciju odvede na Svetsko prvenstvo u Brazil. Egipat poslednja tri puta nije uspeo da se kvalifikuje za Kup afričkih nacija, iako je sedmostruki prvak tog kontinenta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.