Engleski mediji - I Naingolan je na radaru Mančestera!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleski mediji - I Naingolan je na radaru Mančestera!

Rađa Naingolan je na meti Čelsija i Junajteda, a evo kako Romin vezni fudbaler gleda na celu situaciju...

Odavno je poznato da je Rađa Naingolan transfer prioritet menadžera Čelsija Antonija Kontea, a sada je za njega ozbiljno zainteresovan i novi menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo.

Izgleda da ćemo imati bitku Čelsija i Mančester Junajted oko dvojca iz Rome, pomenutog Naingolana i grčkog štopera Kostasa Manolasa. Od ranije je poznato da je Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zainteresovan za Manolasa, a Antonio Konte je zatražio od uprave Čelsija da za 52 miliona funti proba da dovede Manolasa i Naingolana iz Rome.

Međutim, italijanska 'Gazeta delo Sport' navodi da je Naingolan mislima okrenut ka narednoj sezoni i da bi bio srećan da ostane u Romi.

Ono što može da raduje navijače Junajteda, a što se takođe navodi,  je da ukoliko bi Roma odlučila da proda Naigolana, on bi pre izabrao Mančester Junajted!

Ono što je sigurno, čeka nas vrlo uzbudljivo leto na 'Ostrvu'...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.