Pogledajte koš koji je Žalgiris odveo u Top 16 fazu

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte koš koji je Žalgiris odveo u Top 16 fazu

Žalgiris se na volšeban način progurao do Top 16 faz Evrolige, iako je bio tako blizu eliminacije iz elitnog takmičenja. Litvanskom prvaku je bila potrebna pobeda protiv "fenejraša" grupe A Sasarija za prolaz, a do nje je stigao poenima Amerikanca Džejmsa Andersona 2,5 sekunde pre kraja.

Nekadašnji igrač Filadelfije je pri rezultatu 79:77 za goste preuzeo odgovornost, poveo je poslednji napad koji je završio poenima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << uz faul, posle čega je iskoristio i dodatno bacanje.

Košarkaši Sasarija imali su tek toliko vremena da prenesu loptu na polovinu Žalgirisa, ali je Logan bio onemogućen da uputi šut kak košu, pošto su ga okružila trojica protivničkih igrača. Bio je to znak za veliko slavlje u Kaunasu, navijača i grača litvanskog predstavnika u Evroligi, koji će u novoformiranoj E grupi Top 16 faze igrati protiv Reala, Barselone, Panatinaikosa, Galatasaraja, Crvene zvezde, Makabija i Albe ili Unikahe.

OVDE pogledajte poene Andersona za trijumf Žalgirisa.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.