(Ne)sporni momenti iz Minhena - Da li je Bajern oštećen? (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Ne)sporni momenti iz Minhena - Da li je Bajern oštećen? (foto)

Dve situacije iz revanš susreta polufinala Lige šampiona koji je u utorak odigran u Minhenu zahtevaju posebnu analizu pošto su sudije imale težak posao prilikom donošenja odluka.

Fudbaleri Atlatiko Madrida izgubili su revanš susret polufinala Lige šampiona u Minhenu ali su zahvaljujući golu u gostima obezbedili šansu da se 28. maja u Milanu bore za titulu.

Minhenski Bajern slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je rezultatom 2:1 ali se posle utakmice vodi velika polemika oko toga da li je nemački sastav oštećen u dva navrata tokom večerašnjeg susreta.

Ekipa Pepva Gvardiole imala je vođstvo (1:0) u trenutku kada je Fernando Tores "spojio" Antoana Grizmana sa golom, a Belgijanac potom pogodio mrežu Manuela Nojera.

Centralna kamera na "Alijanc Areni" daje pogrešan utisak da je Antoan Grizman bio u ofsajdu, ali se tokom večeri pojavila fotografija iz "ptičije perspektive" koja odbacuje sve sumnje.

Ofsajda kod izjednačujućeg gola Atletiko Madrida NIJE bilo!

Druga situacija viđena je u završnici utakmice pri vođstvu Bajerna rezultatom 2:1 kada je Fernando Tores oboren "u šesnaestercu" domaćih a sudija Čakir pokazao na belu tačku.

Čini se da je u ovoj situaciji Turčin oštetio Bajern Minhen jer je prekršaj napravljen van kaznenog prostora, ali na kraju taj penal nije odlučio putnika u finale jer je Manuel Nojer odbranio udarac Fernanda Toresa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.