Ma kakvi Mesi, Nejmar i Suarez, heroj Barse je Vermalen! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakvi Mesi, Nejmar i Suarez, heroj Barse je Vermalen! (VIDEO)

Tomas Vermalen je junak Barselone! Prošle sezone malerozni Belgijanac odigrao je samo jedan meč za katalonskog giganta, morao je i da vrati medalju namenjenu osvajaču Lige šampiona, ali je dočekao svojih pet minuta. Prvak Evrope i Španije na svom terenu je uz dosta muke savladao Malagu sa 1:0 u drugom kolu Primere i sačuvao maksimalan učinak.

Zanimljivo, Barseloni je ovo druga pobeda od 1:0, po čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u ovom trenutku više liči na italijanski Juventus iz najboljih dana Fabija Kapela u Torinu nego na mašinu za golove od prošle sezone.

Bilo kako bilo, trener Barselone Luis Enrike, kao i deo navijača kluba sa Nou Kampa sigurno se neće previše buniti zbog toga, već će isticati šesticu u koloni na tabeli gde stoji broj osvojenih bodova.

Malaga se i prošle sezone pokazala kao tvrd orah, tada je odnela sva tri boda u Andaluziju, a i večeras je bila na dobrom putu da napravi iznenađenje.

Ipak, ovaj put odbrana Malage nije idržala nalete Barselone, ali im je mrežu zatresao igrač kojeg su se verovatno najmanje plašili u stručnom štabu gostiju. Igrao se 73. minut kada se Belgijanac najbolje snašao posle gužve i centaršuta sa leve strane i u maniru velikog goltera poslao raketu u mrežu.

Vermalen je inače konačno dobio šansu u timu Barselone samo zbog činjenice da je prvi štoper ekipe Đerar Pike zaradio četiri meča suspenzije zbog crvenog kartona u meču španskog Superkupa.

Naravno, nije potrebno previše isticati da je do gola Vermalena ekipa Barselone konstantno napadala, a da su Lionel Mesi, Nejmar i Luis Suarez u nekoliko navrata na muke stavljala golmana Karlosa Kamenog.

Primera, 2. kolo - rezultati

Petak:

Viljareal - Espanjol 3:1 (0:1)

/Soldado 67, Bakambu 86, 93 - Kaisedo/

Subota:

Real Sosijedad - Sporting Hihon 0:0

Barselona – Malaga 1:0 (0:0)

/Vermalen 73/

22.00 Selta - Rajo Valjekano

22.30 Real Madrid - Betis

Nedelja:

18.30 Eibar - Atletik Bilbao

20.30 Sevilja - Atletiko Madrid

20.30 Valensija - Deportivo La Korunja

22.30 Las Palmas - Levante

22.30 Hetafe - Granada

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.