Dobio otkaz, ispao iz lige i zaradio bogatstvo!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2016, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio otkaz, ispao iz lige i zaradio bogatstvo!

Stvarno nema za čim da žali, ovo se zove dobar posao...

Na kraju prošle sezone Rafa Benitez sa Napolijem nije uspeo da se domogne trećeg mesta i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona. Nije ni odbranio kup, ali je i pored neuspeha dobio poziv Real Madrida.

Pozdravio se sa Napolitancima i otišao u izazov karijere.

Ni tu se nije dugo zadržao, do zime je već dobio otkaz. Ali, ta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odluka je za Florentina Pereza značila da mora da isplati odštetu. Kako je otkriveno, za šest meseci u Realu je Benitez, računajući primanja i oko 4 miliona koje je dobio za raskid ugovora inkasirao oko 6.5 miliona evra, dakle, više od milion mesečno.

Malo se odmorio, a onda je stigao poziv iz Njukasla.

Za period od par meseci u kome nije uspeo da "Svrake" sačuva od ispadanja, Rafa je bogatiji za nova 2.5 miliona evra, na kraju su ga bukvalno molili da ostane. Pristao je, potpisao novi ugovor sa klubom i dobio odrešene ruke da Njukasl vrati u Ligu šampiona.

Mislite da je to sve?

E pa nije.

Trijumf Reala u Ligi šampiona aktivirao je klauzulu u Benitezovom ugovor, njemu od toga pripada još bonus od 700 000., što nas dovodi do neverovatnih 10 miliona zarade za čoveka koji je u proteklih godinu dana ređao neuspehe, ne naravno samo svojom krivicom.

Ali, za njega nema zime, gore od ovoga ne može, a novac samo kaplje...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.