Jelena Janković promenila imidž

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković promenila imidž

Srpska tensierka Jelena Janković sprema se za nastup na Otvorenom prvenstvu SAD. U pauzama između treninga odlučila je da dotera i frizuru.

Nova frizura pred US open: Jelena Janković

 

Džej Džej je skratila kosu i ponosno na svojoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju na kojoj se vidi njen novi imidž.

 

Tip top "skockana" Jelena pobrala je brojne pozitivne komentare za svoj izgled, a očekujemo da će iste zaraditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i zahvaljujući rezultatima u Njujorku.

 

Jelena, koja je postavljena za devetog nosioca na poslednjem grend slemu sezone, u prvoj rundi u srpskom derbiju odmeriće snage sa Bojanom Jovanovski, a pobednica tog duela u drugom kolu igraće protiv bolje iz meča Karin Knap (Italija) - Cvetana Pironkova (Bugarska).

 

Jeleni će to biti 13. učešće na US Openu u karijeri, a najbolji rezultat ostvarila je 2008. godine kada je u finalu poražena od Serene Vilijams. Prošle godine takmičenje je završila u osmini finala izgubivši od Kineskinje Li Na.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.