Zorica Marković: “Ako sadiš kukuruz, neće ti nići jagode”

Izvor: Prva.rs, 04.Sep.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković: “Ako sadiš kukuruz, neće ti nići jagode”

- 13.10.1967. Beograd
- Horoskopski znak: Vaga
- Zorica je kuvarica I kafanska pevačica sa zavidnim stažom. Ceo svet je obišla pevajući za naše gasterbajtere. Pre 6 godina je prestala da se bavi pevanjem, ali zato I dalje odlično kuva.
- Zorica je srećno udata, zato nema šanse da se nešto desi u kući u VB. Kod muškarca pada na njegov šarm I dobar parfem.
- Hobi joj je uzgajanje cveća I neobičnih sorti voća I povrća.
- Za 10 godina, Zorica želi da ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ista kakva je sada – energična, jaka, puna ljubavi za sve, čak I za svoje neprijatelje.
- Ako pobedi I uzme 100 hiljada evra, otplatiće kredit, a ostatak uložiti u organsku proizvodnju I otvaranje savetovališta za pomoć ljudima kojima treba savet žene koja je preživela pakao, a ostala normalna I puna ljubavi.
- “Kakve su ti misli, takav ti je život, poručuje Zorica I “Ako sadiš kukuruz, neće ti nići jagode”

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Ova ženica je verovatno poslednja osoba za koju ste mislili da će ući u Velikog brata

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2015, 12:48

Tviterašima je bilo potrebno manje od pet sekundi da Zoricu Marković koja se nalazi na pragu pedesete prozovu srpska Marta Stjuart. Evo ko je najstarija takmičarka Velikog brata...U odnosu na ostale takmičare Zorica deluje kao dobra tetka koja je krenula po šećer i zalutala u pogrešnu kuću...Zorica...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.