Ove nedelje: Ovnove drma ljubomora, Vage imaju prevelika očekivanja od voljene osobe

Izvor: Prva.rs, 30.Maj.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove nedelje: Ovnove drma ljubomora, Vage imaju prevelika očekivanja od voljene osobe

OVAN
Vraćate se unazad kako biste mogli da rešite neke probleme iz prošlosti. Mogući su manji problemi sa ljubomorom, obuzdajte svoj temperament. Ova faza vam je predstavljena kao prilično naporna, pa ćete biti skloni čestim glavoboljama, promenama raspoloženja ali i problemima sa povišenim krvnim pritiskom. Pokušajte da nađete način da izbegnete stres.

BIK
Nećete moći da realizujete baš sve svoje ideje, neka ograničenja postoje i sa tim se morate pomiriti. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je u pitanju ljubav, imate priliku za tajnu vezu. Muče vas problemi sa nesanicom, u ovoj fazi možete biti i noćnom životu ili porocima. Skloni ste preterivanju u bilo kom pogledu, što se ne može dobro odraziti na vaše zdravlje. Sami ste odgovorni za stanje svog organizma.

BLIZANCI
Uspećete da motivišete svoje saradnike kako biste svi zajedno napredovali kao tim. Dolazi vam strastveni trenutak sa osobom koja je do skoro bila samo prijatelj. Mogući su manji problemi sa grčevima u nogama ali i sa zglobovima. Povedite računa pri fizičkoj aktivnosti kako ne biste došli do manjih povreda ili uganuća. Važno je da budete na oprezu.

RAK
Poštujete svoje nadređene maksimalno i to se vidi. Ipak, ne treba da trpite pritiske koji su van neih granica. Voljena osoba može pokazati ljubomoru na javnom mestu. Skloni ste manjim problemima i upalama kada su u pitanju zubi, pa je preporuka da tokom ove faze posetite stomatologa. Generalno zdravlje je dobro, ako se izuzme ubrzan tempo kojim živite.

LAV
Trudite se da ubrzate neke stvari koje ne zavise od vas. Pomoćiće vam neko od saradnika. Na polju ljubavi vam dolaze zanimljiva dešavanja sa osobom iz inostranstva. Naglašeno je da bi vam jetra mogla biti osetljiva u ovom periodu, kao i pankreas i žuč. Bilo bi dobro da odete na redovnu lekarsku kontrolu. Povedite računa da steknete zdravije navike.

DEVICA
Nervozni ste jer čekate na povraćaj neke novčane pozajmice. Pitate se da li ste pogrešili. Moguće je da niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi. Prilično ste osetljivi i skloni brojnim problemima. Moguće je da je vašem organizmu potrebna detoksikacija. Nemojte da uzimate lekove na svoju ruku. Izbegavajte alkohol. Postoji naglašena mogućnost trovanja.

VAGA
Poslovni partner postaje preterano dominantan u odnosu na vas, što vam se ne dopada. U ljubavi imate velike zahteve koje partner pokušava da ispoštuje. Na polju zdravlja se mogu aktivirati problemi vezani za nivo šećera u krvi. Ako ste već do sada imali smetnje na tom planu javite se lekaru. Generalno je važno da vodite računa i o svojim bubrezima.

ŠKORPIJA
U poslovnom okruženju se sve ubrzano dešava ali vama nije nikakav problem da ispratite taj tempo. Vredni ste. Nemate mnogo vremena za emotivne promene. Svakodnevnica vam je naporna, pa ste prilično umorni. Kada se na sve to doda i neredovna ishrana, čest unos brze hrane i gaziranih napitaka dolazi se do faze opšte opterećenosti i slabosti organizma. Pad imuniteta.

STRELAC
Skloni ste manjim rizicima na poslovnom planu koji bi čak mogli i da vam se isplate. Na emotivnom planu se dobro uklapate sa Ovnom. Povedite računa kada je u pitanju vaš kardiovaskularni sistem. Ukoliko se pojavi oscilacija krvnog pritiska, ili problemi sa aritmijama, stezanjem u grudima, javite se svom lekaru. Nemojte da odugovlačite i budite odgovorni prema sebi.

JARAC
Značajno poboljšanje finansija povoljno utiče na razvoj privatnog posla. Ukoliko ste u braku, dolaze vam manje nesuglasice sa voljenom osobom. Povedite računa o problemima vezanim za osetljivu bešiku i urogenitalni trakt. Ženski Jarčevi bi trebali da pripaze i na predeo grudi. Ukoliko primetite nešto neobično javite se svom ginekologu radi pregleda.

VODOLIJA
Na brzinu obavljate sve poslove koje imate i ostaje vam dosta slobodnog vremena. Jasno pokazujete svoje emocije i lako menjate emotivne partnere. Mogući su manji problemi kada su u pitanju disajni putevi, povedite računa o plućima i bronhijama. Ovaj period je nešto teži za asmatičare. Generalno izbegavajte cigarete i zadimljene prostorije maksimalno.

RIBE
Novac vam dolazi i novac vam odlazi, smatrate da su te promene prirodne. Na polju ljubavi vam dolazi fatalan susret na bazi strasti. Mogući su manji problemi sa kilogramima i telesnom masom. Naginjete ka jednoj od dve krajnosti. Važno je da svoju ishranu uskladite sa potrebama svog organizma i da u svemu budete umereni. Ni preterano izgladnjivanje ne može biti zdravo!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.