Nova astro nedelja: Rakovi ulaze u lepršave letnje šeme, Bikovi žale za prošlim vremenima...

Izvor: Prva.rs, 23.Jul.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova astro nedelja: Rakovi ulaze u lepršave letnje šeme, Bikovi žale za prošlim vremenima...

OVAN
Hrana
Ishranu tokom ove sedmice najviše bazirajte na voću i povrću. Što se mesa i mlečnih proizvoda tiče, budite oprezniji nego inače. Dobro proverite ispravnost i kvalitet.
Ljubav
Ukoliko ste slobodni, evo lepih vesti za vas. Ulazite u ovu sedmicu sa mladim Mesecom u svom polju ljubavi I životnih zadovoljstava, gde se već nalaze vladar vašeg znaka Mars, Sunce I Merkur. E ako u ovom periodu ne budete srećni I zadovoljni, I ako ne pronađete osobu koja je po vašoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << meri, ja lepo ne znam šta da vam kažem. Onda propuštate prilike koje bukvalno naleću na vas sa svih strana. Na volju vam da li ćete da flertujete, da avanturišete ili da tražite pravu ljubav – sada je sve moguće. Još kad pred kraj nedelje Venera bude u sekstilu sa Uranom iz vašeg polja ličnosti – pa tek onda nećete znati na koju ćete stranu pre! Dakle, uživajte, leto ljubavi ste zvanično započeli! U vašim emotivnim I bračnim relacijama – sada bi bio trenutak da se ode negde zajednički na letovanje. Sve nedoumice I probleme sa voljenom osobom možete rešiti očas posla. Dobri dani su pred vama.
Posao
Ulazak Marsa u znak Lava na kvadrat je podigao vašu energiju I doneo vam neuporedivo bolje raspoloženje, entuzijazam, ali I potrebu da izbijete u prvi plan. U ovim danima ćete uspeti da pronađete rešenja za neke probleme koji su vas mučili, jednim delom svojom ličnom angažovanošću, drugim delom podrškom od strane drugih I daškom srećnih okolnosti. Ove sedmice moguća su otvaranja nekih novih, prilično dobrih poslovnih dogovora. Ako ste nezaposleni, jake mogućnosti za dobijanje adekvatnog zaposlenja, pa makar ono bilo na kraći vremenski period.
Novac
Povoljne okolnosti u finansijskom segmentu. I dalje su aktuelni prilivi iz više izvora. Nešto više novca će vam odlaziti na zabavu, na planiranje godišnjeg odmora, ili na troškove oko dece.
Zdravlje
Ako ste stariji pripadnik znaka Ovan, bilo bi dobro da se sklanjate od vrućine, od sunca I da vodite računa, pogotovo ako imate problema sa srcem ili pritiskom. Kod mlađih – mogućnost alergija.
BIK
Hrana
Ovo je period koji je odličan za dijete ili početak nekog novog režima ishrane, koji će biti baziran više na biljnim, nego na namirnicama životinjskog porekla.
Ljubav
Ako ste slobodni, u ovu sedmicu ulazite u pomalo nestabilnom I “smornom” raspoloženju. Opozicija Venere sa retrogradnim Saturnom može učiniti da žalite za nekim prošlim ljubavima ili da se osećate nesigurno I izolovano. No, bitno je da je ovo prolazan aspekt I da vas od drugog dela sedmice očekuje mnogo bolje raspoloženje, živost I jaka dešavanja na polju ljubavi. Lako ćete sklapati prijateljstva I nova poznanstva I moguće je da već oko vikenda uletite u jednu neobičnu ljubavnu priču. U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama – postoji nezadovoljstvo, naročito zbog toga što je partner više okrenut ličnim prioritetima, a manje vama. Takođe, kod njega je prisutna velika tvrdoglavost I neki egoističan pristup vašem odnosu. Sve se ovo može “ispeglati” ali samo ako budete strpljivi I opušteni.
Posao
Sam početak nedelje je pomalo naporan, najviše zbog toga što osećate pritisak od strane poslovnih saradnika ili šefova. Moguće je da ćete u ovim danima pretrpeti I neku kritiku, koju ne biste trebali da shvatate previše ozbiljno. Vrlo brzo će situacije početi da se okreću u vašu korist. Očekuju vas iznenadne mogućnosti, neke nove poslovne šanse, ili pak promene koje vam idu na ruku. Kod nekih od vas sada je aktuelno veliko angažovanje oko početka privatnih poslova, ili razrada postojećih. Ako neke stvari I situacije ne uspevate da rešite sami, ili pak niste sigurni – potražite savet ili pomoć od stručnih osoba.
Novac
Troškovi vezani za kuću ili članove porodice se povećavaju I mogu vam oduzeti jedan veliki deo postojećih priliva.
Zdravlje
Promenljiva raspoloženja, povremeno psihički “padovi”. No, sve je ovo prolaznog karaktera. U fizičkom smislu – osećate se dobro. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju na hronične bolesti.
BLIZANCI
Hrana
Ulazak vašeg vladara u znak Device tokom ove sedmice skreće pažnju Blizancima da svoju ishranu više okreću u pravcu voća, povrća, žitarica, koštunjavih plodova. Obroci moraju biti zdravi I izbalansirani.
Ljubav
Ukoliko ste slobodni, što se više budete bližili kraju nedelje, više će se povećavati I vaše raspoloženje, ali I mogućnosti za emotivna dešavanja. Venera u vašem polju ličnosti polako izlazi iz opozicije sa Saturnom, koji vas je zakočio na ljubavnom planu, I ulazi u sekstil sa Uranom. Neke će se emotivne prilike otvoriti preko noći, a najveće mogućnosti su preko prijatelja, izalazaka, društvenih mreža. Ljubavi I strasti će se buditi lako, a koliko će sve ovo što se bude dešavalo biti trajnog karaktera, to ćemo tek videti. Bitno je da je vama dobro I da uživate u svemu. U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama početkom nedelje može doći do ljubomorisanja, dominacije ili pritiska od strane voljene osobe. Doduše, za nešto od ovoga ćete jednim delom biti i sami krivi, jer ste u ovom periodu skloni flertovanju….Neki od vas će čak imati priliku i da se upuste u neobavezan, tajni odnos….
Posao
Naglašeno polje komunikacije, kontakata I dogovora, koje je dodatno obogaćeno tek “rođenim”, mladim Mesecom – donosi Blizancima velike mogućnosti da budu vrlo aktivni, ali I da ostvare dobre rezultate I otvore neke nove poslovne prilike za sebe. Možete doduše tokom ove nedelje biti povremeno opominjani od strane šefova ili poslovnih partnera zbog nekih sitnih grešaka ili zbog neorganizovanosti. Ipak, ništa od ovoga neće drastičnije uticati na generalno, vrlo dobru poslovnu energiju koju ovaj period za vas donosi. Neki od vas će dobiti i ponudu za promenu radnog mesta ili dugo čekano zaposlenje.
Novac
Finansijski segment je jako dobro postavljen tokom ovog perioda. Doduše, još uvek stoji vaša pojačana sklonost ka trošenju, ali ćete uspeti donekle da je izbalansirate I smirite….
Zdravlje
Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka, kod vas se mogu aktivirati neke lakše hronične tegobe. Mlađi Blizanci se osećaju više nego dobro.
RAK
Hrana
Pošto u ovu sedmicu ulazite sa mladim Mesecom, vladarom vašeg znaka – ovo bi bio odličan momenat da napravite neke velike promene u svojoj ishrani ili da otpočnete sa dijetom, jer će rezultati biti brzo vidljivi.
Ljubav
Ukoliko ste slobodni, sve više se u vašem okruženju pojavljuju zanimljive osobe. Ovo ne znači automatski da ćete se odmah zaljubiti “preko glave”, ali ćete definitivno osećati mnogo jači poticaj da zaista otpočnete neku emotivnu priču. Nemate loše prilike za ovako nešto, ali zbog pomalo nestabilnih aspekata, sve bar u prvi mah doživite kao letnju ljubav….ne mora da znači da neće potrajati, ali budite opušteni I ne pravite odmah velike planove za budućnost. U vašim emotivnim I bračnim relacijama, dosta je mirnija situacija nego inače. Neke strasti su se smirile, dosta problema je rešeno, ratne sekire su zakopane I bar za sada, uglavnom miruju. Moguće je da je jednim delom sve ovo posledica toga što ste vi drastično okrenuti ličnim ciljevima, interesima, poslovnom segmentu. Takođe, ako ste zajednički odlučili da odete na letovanje, nećete želeti da razmišljate o problemima, više ćete se usmeriti na uživanje.
Posao
Mlad Mesec u polju posla I novca, pored već prisutnih – Merkura, Marsa I Sunca, Rakove u potpunosti usmerava na ovaj životni segment. Vreme je da se bacite na ono što vam je bitno, da pokrenete neke poslovne priče, da potražite I nove saradnike koje ćete zainteresovati za ono što imate da ponudite. U drugom delu nedelje stoje vam jake mogućnosti za nove poslovne dogovore, za dodatno angažovanje, a ovo je dobar trenutak I za nezaposlene Rakove. Imaćete veliku podršku od nekih ljudi koje ste zadužili, a koji su sada spremni da vam tu uslugu I uzvrate.
Novac
Otvaraju se velike mogućnosti da gro vaših problema počnete da rešavate. Nove novčane prilike hrle ka vama.
Zdravlje
Mlađi Rakovi će funkcionisati dobro, mada će početkom nedelje imati blag psihički mad I demoralisanost. Pripadnici starije generacije neka obrate pažnju na kardio vaskularni sistem.

LAV
Hrana
Sa stelijumom planeta u svom znaku, Lavovi su se u potpunosti energetski “uzdigli”. Nemojte tovariti svoj želudac bez preke potrebe, dovoljno vam je da meso povremeno bude na vašem stolu, više se usmerite na povrće.
Ljubav
Pa, kako god okrenuli, bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka – vaše vreme za ljubav je svakako došlo. Pa kako I ne bi? U vašem su znaku početkom ove sedmice “tek rođen”, mlad Mesec, Merkur, Mars I naravno – Sunce, vladar vašeg znaka. Podržavaju vas u potpunosti I Venera, Jupiter, Saturn I Uran. U prevodu – šta god da istinski želite kada je ljubav u pitanju, sada možete I ostvariti. U emotivnim vezama I brakovima, preuzmite inicijativu, ali na onaj vaš divni, neodoljivo topli način. Usmerite dešavanja u onom pravcu u kojem vi želite. Potaknite partnera na neka lepa dešavanja, na odlazak na letovanje…šta god vam bilo na pameti. Ukoliko ste slobodni, osvojite osobu koju želite. Ili više njih, ako je već takva situacija. Vi ste znak koji je u prvom planu u ovom periodu. Iskoristite to!
Posao
Kao I u ljubavi, I u poslu važi ista situacija – sada sve zavisi samo od vas. A mora se priznati da imate planove, da imate volju, da imate energiju, da je vaša ambicija sada u punom jeku. Jedino čega biste trebali da se čuvate je preterani ponos, samoljubivost, izbacivanje ega i sujete u prvi plan. Sada možete osvojiti i neke kratkoročne poslove, ali i projekte koji vam na duži rok mogu donositi dobit. Ukoliko ne možete na obe strane, odlučujte se za ovu drugu varijantu, budite pametni ! šta god da pokrenete tokom ovog perioda, urodiće plodom. Pa zar ovo nije dovoljno ?
Novac
Prilivi se poboljšavaju, ali moram da priznam da vaši apetiti kada je trošenje u pitanju, nisu ni malo manji, naprotiv – pokazujete tendenciju da trošite više nego inače….
Zdravlje
Mlađi pripadnici znaka – odlično! Stariji su u periodu kada će morati maltene svakodnevno da obraćaju više pažnje na sebe, naročito ako imaju hronične tegobe koje se vezuju za srce I pritisak.
DEVICA
Hrana
Izbegnite “zamku” svoje nervoze I nemojte jesti kada ste uznemireni ili nesigurni, impulsivno I bez ikakve mere. Potrebno vam je više povrća, žitarica, a naročito voća.
Ljubav
Vladar vašeg polja ljubavi još uvek ide retrogradnim hodom I u opoziciji je u prvom delu sedmice sa Venerom, pa slobodne Device kao da u ovom periodu ne mogu jasno da odluče šta žele kada je ljubav u pitanju. Čas se vraćate u prošlost, čas ste skloni da posvećujete pažnju osobama koje nekako nisu prave za vas, čas se u potpunosti povlačite iz bilo čega što “miriše” na emociju. Nemojte ulaziti u odnose čisto da ne biste bili sami, ovaj period bolje iskoristite da razmislite malo I o sebi, ali I o onome što želite. Neki od vas će osvojiti osobu koju dugo priželjkuju, ali je pitanje koliko će ova veza biti stabilna. Drugi će pak nastaviti sa nekom tajnom pričom sa osobom koja je zauzeta…..U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama bilo bi dobro da otvorenije nastupite prema voljenoj osobi. Da joj kažete šta vas muči, šta vam smeta, I da pokušate da zajednički dođete do nekog rešenja….
Posao
Imaćete osećaj da samo delimično uspevate da ostvarite ono što ste isplanirali ili zacrtali. Kao da vam neka nevidljiva sila ne dozvoljava da u potpunosti sredite svoj poslovni segment, non stop vas vraćajući korak unazad. Ipak, od drugog dela sedmice dosta toga će se pokrenuti I krenuti na bolje. Merkur ulazi u vaš znak, dajući vam mogućnost da procenite, pravilno odreagujete I potražite prave mogućnosti za sebe. Venera u polju karijere pravi sekstil sa Uranom, pa će vam se neke nove prilike otvoriti dosta neočekivano I preko noći. Pozitivne promene polako dolaze…
Novac
Dosta ste stabilni u finansijskom segmentu, ali nekako stalno imate osećaj da vaš rad nije u dovoljnoj meri vrednovan. Verovatno je da ste u potpunosti u pravu.
Zdravlje
Probleme u manjoj meri mogu imati stariji pripadnici ovog znaka, koji će imati teškoće sa spavanjem, sa pritiskom ili sa pojačanom nervozom. Mlađi – vrlo dobro.
VAGA
Hrana
Lakše ćete nego inače održavati svoju težinu, voditi računa o tome koliko I šta jedete I generalno gledano – bolje se organizovati po pitanju ishrane. Na dobrom ste putu da steknete neke zdrave navike.
Ljubav
Usamljene Vage u ovu sedmicu ulaze pod nepovoljnim aspektom od strane retrogradnog SAturna na njihovu vladarku Veneru. Ovo možemo okarakterisati kao emotivni zastoj ili blokadu koja je na kratko bila prisutna u vašem životu. No, od drugog dela nedelje Venera ulazi u sekstil sa Uranom iz polja partnerstava, pa će doći do velikih, brzih promena u emotivnoj sferi. Neobična zaljubljivanja, kontakti sa osobama sa razlikom u godinama, prijateljske “kombinacije”, priče sa osobama preko društvenih mreža ili segmenta prijatelja. Sve je moguće jer ovaj aspekt baš to radi – spaja nespojivo I donosi neočekivano. Biće uzbudljivo, pripremite se! U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama donekle je bolje razumevanje sa voljenom osobom, ali samo iz razloga što ste vi spremniji za kompromis, što delujete opuštajuće na partnera I što želite da se prilagodite njegovim promenama raspoloženja….
Posao
Malo budite oprezni početkom nedelje u dogovorima sa poslovnim partnerima I saradnicima, naročito ako se oni vezuju za inostranstvo. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite ono što ste naumili, pa se za sada zadovoljite onim što vam se nudi. Biće vremena da promenite u ovom segmentu situaciju na bolje. Generalno gledano – poslovni segment je prilično stabilan. Imate podršku od strane drugih, neki ljudi su spremni da ispune obećanja koja su vam dali ili da vas « poguraju » ka onome što želite. Koristite ovo do maksimuma. Odličan odnos sa šefovima i autoritetima tokom ovog perioda. Nova poslovna ponuda.
Novac
Nešto što ste se zadužili a što dugo vučete, moraćete da regulišete početkom ove nedelje. Ostatak perioda vam popravlja finansijsko stanje.
Zdravlje
Neke manje mogućnosti za povrede početkom nedelje, ili za aktiviranje hroničnih problema, naročito ako se oni vezuju za ligamente, zglobove, tetive.
ŠKORPIJA
Hrana
Smanjite količinu začina koje upotrebljavate, izbegavajte ulje i mast i pripremajte hranu na pari, kuvanu, blanširanu. Takođe, meso koristite u manjim količinama.
Ljubav
Usamljene Škorpije nikako da izađu iz perioda za igranje i uđu u period za pravu ljubav. A šta da vam radim, takav vam je horoskop. I na dalje isto važi – kada ti je do ljubavi, ti strast potraži ! I nema da vas boli glava. Ima tu ihaj – haj osoba koje bi da se igraju sa vama i da sprovode krevetske aktivnosti. Pa ne znam šta čekate, limun ? Nemojte posle da kukate kako vam se ništa ne dešava. Dešava se itekako, samo što to nije ono što vi hoćete. Kako je krenulo drage moje Škorpije, moraćete vi da sačekate Jupitera da vam zakuca na vrata, pa ćete tek onda da se volite. Dotle, ne gubite vreme – već uživajte. U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama – malo ćete vremena imati jedno za drugo tokom ove nedelje. Potrudite se da zajedničke momente ispunite nekim lepim dešavanjima, izlazite češće, družite se, provedite se. Oboje ste pod pritiskom i potrebno vam je rasterećenje. Idite na odmor zajedno….
Posao
Nakrcalo se polje karijere planetama, pa sve puca od aktivnosti! Tu je tek rođeni, mlad Mesec, tu je Merkur, tu je vladar vašeg znaka Mars, tu je I Sunce. U prevodu – sve ide kako valja dokle god vi ne gurate na svoju stranu. Naročito kada su autoriteti i šefovi u pitanju. Pustite ih neka se prave da su najpametniji, a vi se potrudite da radite onako kako vi smatrate da treba, ali « ispod žita ». Ne provocirajte sukobe, jer neće moći da izađete iz njih kao pobednik. Radite ono što ste i do sada, jer ovaj način vam daje najbolje rezultate. Ušli ste u jednu potpuno novu životnu fazu. Vrlo isplativu!
Novac
Pa, to što ste se zadužili, moraćete da platite. A da ćete problem imati početkom nedelje, imaćete. Na svu sreću, pa neće biti dugotrajan. Posle toga vam sledi mirno more….
Zdravlje
Mlađi pripadnici znaka se osećaju odlično i jedino na šta bi trebali da obrate pažnju jeste da budu više u pokretu i da troše energiju kojom su sada « prepunjeni » . Što se starijih tiče, vi već morate da obratite više pažnje i na srce i na pritisak i na krvne sudove.

STRELAC
Hrana
Neki od vas će shvatiti početkom nedelje da moraju da promene svoj odnos prema ishrani, da bi se osećali bolje. Ne možete više jesti « na preskok », onda kada se setite, i uzimati prvo što vam dođe pod ruku. Potrebno je da vodite više računa o sebi.
Ljubav
Ovo je vreme da usamljeni Strelčevi promene svoj emotivni status. Ako budu želeli, naravno. Naime, toliko je sada prilika i mogućnosti oko vas, da povremeno ne znate na koju ćete pre stranu. I kako čovek tek tako lako da se odluči šta je najbolje za njega ? Pa, možda da flertujete na više strana odjednom, pa da vidite šta će od svih tih priča ispasti ? Jedna osoba će se jako pokrenuti prema vama u drugom delu nedelje, rešena da vas osvoji i tačka. I znate šta ? Verovatno će i uspeti u tome, jer ste već « kuvani i pečeni « . U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama isključivo od vas zavisi u kojoj meri će odnos sa partnerom uspeti da se stabilizuje tokom ove nedelje. Partner je spreman da napravi neke promene u svom ponašanju prema vama. Još samo da vi prihvatite – i moguće je da krenete ka nekoj stabilizaciji i boljem odnosu. Ako želite da poslušate savet – otputujte na letovanje zajedno !
Posao
Sve vezano za inostranstvo, za obrazovne i javne institucije, za proširenje poslovanja, za vašu poslovnu budućnost – sada je jako naglašeno. Ušli ste u period kada možete promeniti mnogo toga, bez obzira na to što će sam početak nedelje biti dosta statičan ili što će vam doneti neko razočarenje, blokadu. Shvatite jedno – možda ova ponuda ili posao i nije bila za vas. No, doći će druge, mnogo povoljnije, što ćete jako brzo osetiti, možda već u drugom delu nedelje. Neočekivana prilika ili ponuda vam stoji, nešto što može promeniti vašu poslovnu budućnost. Prihvatite, bez razmišljanja, rizikujte, biće dobro po vas !
Novac
Više je nego izvesno da niste zadovoljni svojim prilivima, ali to ne znači da će ovakva situacija potrajati još dugo. Naprotiv – već u drugom delu nedelje dolazi do poboljšanja. Novi finansijski prilivi idu ka vama.
Zdravlje
Generalno gledano – dosta ste dobro. Sitnije probleme koji se povremeno javljaju ipak regulišite odmah, nemojte čekati ili ih zanemarivati.
JARAC
Hrana
Ja ne znam što ste vi u tolikoj meri poremetili način ishrane, kada ste bili toliko zadovoljni rezultatima i time kako ste se osećali. Potrebno je da se što pre okrenete ka zdravim navikama.
Ljubav
Ljubav vam se nudi a vi je odbijate. Ok, jasno mi je da imate gomilu drugih problema nad glavom i da ste usmereni na njihovo rešavanje, ali to ne znači da treba da zatvorite sebe u potpunosti za bilo šta emotivno. Možda će vam biti lakše da kroz naredni period prođete sa nekim ko je uz vas i ko vas voli. Evo vidite, baš u drugom delu nedelje neko ko vam je prijatelj želi da postane i nešto više od toga. Valjalo bi da razmislite, znate ? U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama konačno ste izašli iz onog najgoreg i najburnijeg perioda sa voljenom osobom. Ako ste oboje « preživeli », vreme je da počnete da se vraćate jedno drugom i da polako sređujete svoj odnos. Ono što bi prvo valjalo uraditi jeste – otići negde zajedno, odmoriti se i opustiti i zaboraviti na probleme koji su sada već iza vas. Na sve ovo – strast počinje da se vraća u vaš život. Eto još jednog razloga za bolje raspoloženje !
Posao
Polje kriza, promena, dešavanja koja su van vaše kontrole – jako je naglašeno tranzitnim planetama, a u njemu imamo i rastući, mlad Mesec. Definitivno je da ste ušli u period koji će vam konačno doneti pokret i promene koje ste toliko priželjkivali. Strpljenje vam je možda na izmaku, ali to ne znači da ćete odustati od svojih ciljeva. Verujte mi, dragi Jarčevi – promeniće se okolnosti u vašu korist i vi ćete dobiti ono što zaslužujete i što vam po pravu pripada. Budite uporni i istrajni i dalje. Tokom ovog perioda dolaze vam već neke nove, zanimljive ponude. Prihvatite ih, pa makar one značile da su ovi angažmani kratkotrajni ili povremeni. Idete malim stepenicama ka vrhu, ali ipak idete.
Novac
Nove, bolje finansijske mogućnosti otvoriće se za vas u drugom delu nedelje. Doduše, prvo vam slede neki neprijatni troškovi u prvim danima ove sedmice, ali šta sad….izguraćete vi i to.
Zdravlje
Ono što je najbitnije jeste da je vaše raspoloženje bolje. Počinjete da se psihički « dižete » i dani prožeti melanholijom i blagom depresijom postaće prošlost.
VODOLIJA
Hrana
Da, verujem da ste u fenomenalnom raspoloženju, da se osećate odlično i da vam je super. Ipak, to ne znači da možete da živite od vazduha. Povremeno, makar povremeno sedite I jedite kao čovek, a ne trčeći I samo ono što vam padne pod ruku. Potrebno vam je više mesa, mlečnih proizvoda….
Ljubav
Venera iz vašeg polja ljubavi ove nedelje ulazi u sekstil sa suvladarem vašeg znaka, Uranom. Ako hoćete da vas ljubavne « munje i gromovi » pogode – pa eto, i to dolazi ! Sve će krenuti da se odvija neverovatnom brzinom, što će verovatno I za vas biti šok, obzirom da ste bili u nekom zastoju, blokadi, da ste mislili da nećete osvojiti osobu koju želite….I odjednom – bum! A kakve su ovo priče? Pa letnje ljubavi, naravno. Miks neobaveznog, prijateljstva, miks neočekivanog, neobičnog! Ma biće vam super, u to nemojte sumnjati ni trenutka! U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama sve će biti divno I dobro ukoliko vi I partner “trošite” ogromnu količinu energije koja sada struji između vas dvoje. Ne, nemojte je trošiti na svađu, već na zajedničke izlaske, odlazak na letovanje, više druženja, gomilu podsticajnih aktivnosti – I naravno na seks. U tom slučaju – sve će funkcionisati savršeno.
Posao
U vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava je rastući, mlad Mesec, Merkur, Mars I Sunce. Aktivnosti ćete imati koliko nećete. Sve ono što je vezano za posao krenuće neverovatnom brzinom, kroz toliku dinamiku I aktivnosti da ćete smatrati da je buran period koji ste ostavili iza sebe ništa u poređenju sa ovim što se dešava sada! Novi poslovni predlozi, nove šanse, nova partnerstva – ponude će bukvalno saplitati jedna drugu. Na sve ovo – kada se I stranci uključe u celu priču, pa nećete znati gde vam je glava. U prevodu – ovo je odličan period za vas, vreme kada gradite svoju poslovnu budućnost.
Novac
Budite uvereni – potrošićete sve što zaradite. Do poslednjeg cvonjka. Samo ćete proslediti novac dalje. I nećete žaliti zbog toga. Rešavate sve ono što je bilo u zastoju, dugovanju do sada. I osećate se dobro.
Zdravlje
Uglavnom odlično. Neke manje tegobe koje imate rešavajte, ne čekajte da postanu ozbiljne. Starije Vodolije neka više obrate pažnju ukoliko imaju tegoba sa srcem Ili pritiskom.
RIBE
Hrana
Sa jako naglašenim poljem zdravlja I životnih navika, Ribe će morati da promene nešto u svom dosadašnjem odnosu prema hrani. I vama je jasno da neke stvari moraju da se menjaju.
Ljubav
Preko polja posla, ali I preko polja okoline, komšiluka, kratkih putovanja – usamljenim Ribama dolaze nove emotivne prilike. Neke od ovih osoba koje vas “spopadaju” su prilično uporne u tome da vas osvoje. Naravno, od vas zavisi da li će uspeti u tome I koliko ste vi lično zainteresovani. Iako meni izgleda da vi još uvek niste spremni za nešto trajnijeg karaktera I da više uživate u flertovanju, dešavanjima sa suprotnim polom, možda I nisam u pravu. Možda će neka od ovih osoba zaista I uspeti da osvoji vaše srce u potpunosti. No, to ćemo tek videti, zar ne? U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama dosta toga je krenulo na bolje. Loš period je sada već iza vas I ostaje vam samo da sa voljenom osobom popravite odnos I u njega unesete više ljubavi, razumevanja I dobrog raspoloženja. Bilo bi dobro I da, ukoliko ste u mogućnosti, odete na zajedničko letovanje I rasteretite se u potpunosti.
Posao
U vašem polju poslovne svakodnevice, odgovornosti I obaveza nalaze se rastući, mlad Mesec, Merkur, Mars I Sunce. Jasno vam je da će aktivnosti vezane za ovaj segment biti više nego velike, da će se mnogo toga očekivati od vas I da ćete morati da date svoj maksimum da ova očekivanja I ispunite. No, dobro je da vam okolnosti u ovom periodu idu na ruku I da ćete uglavnom uspeti da rešite svaki problem ili nedoumicu koja se postavi ispred vas. Neke prilike I ponude će ponovo postati aktivne I doći do vas, iako ste smatrali da su vam ta vrata zatvorena. Odnos sa kolegama će biti promenljiv, I biće vam I na dalje potrebno dosta strpljenja da u ovom segmentu sve funkcioniše…..
Novac
Nešto više novca vam ove nedelje odlazi na troškove koji su vezani za kuću ili članove porodice. Ipak, prilivi su prilično redovni, a stoji vam mogućnost I neke dodatne zarade u drugom delu nedelje.
Zdravlje
Vrlo aktuelno polje zdravlja govori o tome da Ribe moraju više pažnje da usmere na ovaj segment. potrebne su vam promene u načinu funkcionisanja. Mlađi neka krenu na neku rekreaciju, dok bi starije Ribe trebale da obrate više pažnje na pritisak I krvne sudove.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

Izvor: B92, 24.Jul.2017, 00:09

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja...Hrana..Ishranu tokom ove sedmice najviše bazirajte na voću i povrću. Što se mesa i mlečnih proizvoda tiče, budite oprezniji nego inače. Dobro proverite ispravnost i kvalitet...Ljubav..Ukoliko ste slobodni, evo lepih vesti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.