NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, pazite kako trošite novac! Vage, ne dozvolite nikom da vam otme vašu slobodu!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Maj.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, pazite kako trošite novac! Vage, ne dozvolite nikom da vam otme vašu slobodu!

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Kod vas se u toku naredne sedmice uviđa veća borba nego inače za vaše finansije. Moraćete da budete strpljivij, ali u isto vreme i požrtvovani za svoje lične ideale. Morate da se oslonite na bar još dve osobe u svom okruženju kako bi doveli svoje obaveze do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i kako bi bile uredno urađene. Ne želite da imate propuštene elemente u svom projektu i zato vam treba jači motiv da uspete u onome što trenutno radite. Volite da vas angažuju i uživate da se dajete. Od polovine ove sedmice očekujte i po neko priznanje za vaš rad.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju bićete skloni promeni partnera. Želite da imate jači stav i nešto više elana u periodu pred vama. Ne želite da sedite u ćošku kao nemi posmatrač, već želite nešto više ovaj put. Ukoliko je tu blizu vas jedna Škorpija na koju često mislite ne morate da se snebivate već možete da se zajedno provedete. Planirajte izlazak za vikend.

Zdravlje: Osećate se odlično. Povremene glavobolje vam neće zadavati veće muke tokom ove sedmice.

BIK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Pripremite se na veći finnsijski izazov u toku narednih dana. Ne tražite pomoć od Device ili Blizanca ukoliko vam se pruži prilika da baš od njih pozajmite novac. Uviđate veliku promenu na sebi. Ovo naročito važi za one koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka Bika. Budite obazrivi prilikom trošenja, jer može da vam se desi malo veća potrošačka korpa. Možete mnogo više novca da potrošite, ali na sebe. Pazite da vas neko ne pokrade u krajnjoj liniji. Obazrivost nije vaša jača strana, ali se zasigurno preporučuje sve dok je Merkur u vašem prvom polju.

Ljubav: Ne očajavajte ukoliko ste sami, jer imate veći nagoveštaj da će biti promena na polju emocija. Možete biti u tajnoj ljubavnoj vezi sa jednom Vodolijom. Ovo može da bude vaša ozbiljnija priča. Neke događaje u svom životu ne možete da zaobiđete zbog većih razloga. Nemate otpor prema novim stvarima u svom ljubavnom životu ukoliko se od vas traži veća fleksibilnost na duže staze.

Zdravlje: Pazite na bolove u vratu i na pojačano lučenje hormona štitne žlezde.

BLIZANCI

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Imate osećaj da je došlo vaših pet minuta. Problemi koje ste imali u toku prethodnog perioda se zadržavaju, ali na kratko. Pokušavate da se izborite sa sobom, jer se još povremeno povlačite u sebe, što je loša solucija za ono što trenutno želite da sprovedete na poslovnom planu. Možete biti oduševljeni nečijim izjavama o finansijama, koje zajedno očekujete. Moguća je povišica ili nekome čak jedno unapređenje. Bliži vam se razrešenje finasijske situacije i to na bolje. Pokušaj da nešto više dobijete u prvi mah neće biti ostvariv, ali vredi da sačekate bolje dane, ukoliko je to potrebno.

Ljubav: Očekujte bogat ljubavni život u toku ovih dana. Ukoliko ste muškarac, možete biti oduševljeni starijom ženskom osobom sa koje ne možete da skinete pogled u povremenim trenucima. Možda vam određene osobe ne odobravaju ovakav stav, ali vi se ne predajete. Bićete uglavnom okruženi pozitivnim ljudima, koji vas podržavaju u nameri koju imate. Pokušavate da budete originalni i to vam u suštini uspeva.

Zdravlje: Osećate veći elan i zanos. Dobro se osećate.

RAK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Još uvek se osećate dosta učaureno i ne želite da pristanete na nečije uslove. Želite veću promenu, ali vi u tome ne uspevate da nađete sredinu, kao ni u pokušaju veće promene u segmentu kojim se bavite isuviše kratko da bi bili u odličnom raspoloženju. Osećate veliki grč i ne možete tek tako da se rasteretite obaveza koje imate, a da ne bude nekih propuštenih operacija. Vaša poslovna strana može da trpi zbog pasivnosti od koje ne možete da pobegnete.

Ljubav: Što se emocija tiče, možete da ostanete dosledni sebi i svojim namerama koje ćete imati kroz zajedničke poslovne aranžmane. Možete da upoznate zanimljivu osobu koja je u vašem okruženju več odavno, ali vi niste obraćali dovoljno pažnju. Možete se zaljubiti u jednu Škorpiju i da se odlično zabavite u periodu toku ove sedmice.

Zdravlje: Ne preterujte sa slatkišima, jer možete imati problem sa zubima.

LAV

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Još uvek ste u većem društvu. Volite da se zabavljate i da se provodite. Ne želite veće obaveze i vi ste mnogo računa polagali na to da se morate prilagoditi ljudima koje ste upoznali u skorije vreme. Pravite veliku grešku u kojoj se čak ne povlačite već nastavljate dalje saradnju koju imate. Projekat na kome trenutno radite nije na zavidnom nivou, jer se ne trudite dovoljno kao nekada da fascinirate svoje kolege. Vaš ego ne radi ovih dana i ne pravite velike iskorake u svom poslovnom segmentu.

Ljubav: Bićete u prilici da birate da li da ostanete prijatelj sa osobom na koju često mislite ili ćete pokušati da realizujete nešto drugačiju vezu. Potrebno vam je vreme da neke stvari dovedete u drugačiji segment kako bi mnogo toga uspeli da razumete.

Zdravlje: Nedostatak strpljenja može da dovede do pojačane nervoze.

DEVICA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Pokušaj da završite radove do kraja sedmice je težak posao. Morate da se pripremite na mnogo toga kada su u pitanju provere propuštenog. Još jednom imate šansu da popravite ono što niste stigli da završite. Imate najmanje još nedelju dana da sumirate utiske i da pokušate da se pripremite za neki novi projekat. U okviru vašeg posla postoje segmenti koje bi rado izbegli, a to je i ovaj put. Morate da budete svesni da sitni koraci kojim idete mnogo više znače nego obimniji pristup kada su vaše obaveze u pitanju.

Ljubav: Ukoliko se budete dobro slagali sa osobom rođenom u znaku Bika, možete da očekujete pojačan intenzitet druženja i ne pomišljajte da se drugačije postavite. Pored vas može biti odgovoran partner, koji vas podržava u poslovnom i na emotivnom planu bez rezerve. Imate na koga da se oslonite i to je vaš najveći blagoslov. Bićete u prijatnom društvu u toku ove sedmice.

Zdravlje: Rasterećeni ste i nemate nameru da se osećate drugačije.

VAGA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Ne stižete mnogo toga da uradite. Osećate veći finansijski pritisak. Povremene ovacije, koje dobijate kroz aplauz za ono što ste uradili, možda nisu dovoljne. Želite jaču satisfakciju kroz rad. Imate motiv da se mnogo toga skocka u vašu korist, ali od toga može nešto polovično da se desi. Morate da održavate fokus, koji trenutno imate da ne dođe do neprijatnosti i propusta. Planeta Merkur vam u tom segmentu poručuje dodatni oprez. Ukoliko ste student, period je odličan za polaganje ispita i ne morate da se dvoumite oko daljeg toka stvari, jer imate mnogo više šanse da ih položite u narednom periodu.

Ljubav: Ne želite da se rasplinjujete, kada su emocije u pitanju. Imate dosta skučen prostor i stav kada su ljubavne priče u fokusu. Ne želite da se osećate loše, pa ćete se povremeno povlačiti u sebe i pokušavati da se distancirate bar za neko vreme od emotivne priče. Možda budete i imali udvarače, ali to vam ne znači mnogo. Volite slobodu i ne želite da robujete sistemu, koji je neko drugi napravio. Trenutno ne želite da menjate svoje ideje zarad nečijih ideala.

Zdravlje: Ukoliko ste osoba koja ima višak tečnosti u organizmu, možete ovaj problem rešiti u narednom periodu.

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Ukoliko imate hobi, koji radite u grupi ili paru, možete biti srećne ruke i da dobijete novac za svoje zalaganje, koje je bilo plodno kako će vam rezultati reći. Pokušaj da uspete možete smatrati većom pobedom. Nije sve u novcu ima nešto i u vašem zadovoljstvu koje osećate dok radite ono što volite. Bićete u odličnom finansijskom raspoloženju, jer priliv je zagarantovan. Ukoliko uvidite dodatne šanse za zaradu, propustiti ih nećete. Imate možda jači fokus na ono čime se bavite i želite da se širite u idejama, koje vam imponuju.

Ljubav: Isuviše ste znatiželjni ovaj put. Morate da se suzdržavate od trenutno loših izjava na koje ste spremni. Volite povremeno da dominirate u svom okruženju i to partneru može pomalo da smeta. Ne dozvolite da vas nečiji stav dezavuiše nepotrebnim nerviranjem na koje ste spremni. Morate da budete u odličnom raspoloženju, kako bi uspeli da se dovedete u red. Mnoge stvari ćete skockati, kada je u pitanju vaš trenutni partnerski odnos. Ukoliko ste sami jedan Bik je odlična solucija. Volećete da se družite sa ovom osobom.

Zdravlje: Ukoliko budete imali problem sa stomakom, hitno se obratite lekaru.

STRELAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Prinuđeni ste da mnogo radite, međutim tempo nije toliko loš u odnosu na prethodni period. Radite, ali ipak sa manjim intenzitetom. Dovoljno ste već priveli kraju svoje obaveze da ćete morati još samo da dobro naplatite svoj učinak. Možda ste po nekim standardima bahati, a naročito po mišljenju kolega. Ne obraćajte pažnju na sitne opaske ljudi koji vam ništa ne znače. Morate da budete u žiži interesovanja zbog sebe i svog materijalnog statusa bez izuzetka. Ukoliko se bude desilo da možete na nekoga da se oslonite to učinite bez zadržavanja, jer stav koji imate trenutno mora da se malo promeni i to na bolje.

Ljubav: U toku ove sedmice, možete biti skloni tajnim ljubavnim vezama, koje vam znače mnogo više nego trenutni partner koga imate. Volite sitne igre zavođenja, uživate u tome. Niko ne moža da zaviri u vaš svet koji ste spremni sami da sagradite. Ne morate da se dokazujete drugoj strani za ono što ste trenutno naumili, jer volite da donesete konkretnu odluku i na to ste već spremni. Možda razočarate svog partnera u nekim svojim ličnim stavovima, koji se ne poklapaju u većoj meri sa onim što ste obećavali. Pokušajte da smirite strasti u toku ove sedmice.

Zdravlje: Povišen holesterol je vaš glavni problem koji ćete rešavati.

JARAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Još uvek ste u fazi rada i još se ne oseća veći finansijski priliv. Morate da budete dovoljno marljivi kako bi uspeli da dobijete nešto veću finansijsku satisfakciju. Onoliko koliko budete uložili truda i zalaganja, toliko možete da očekujete u narednom periodu, pa čak i mnogo više novca. Niste lenji i želite mnogo toga da započnete i radite kroz trenutno angažovanje, koje vam donosi mnogo veću satisfakciju nego obično. Bićete u odličnoj ekipi, koja vam donosi mnogo jači motiv, nego da ste sami. Ciljevi koje imate vam donose mnogo više i vi ste toga svesni, pa neće biti odustajanja od akcija, koje ste spremni da izvršavate.

Ljubav: Ukoliko ste sami, ljubav na prvi pogled očekujte u narednom periodu i to na svom radnom mestu. Ne ustručavajte se da pokažete šta znate i koliko umete da volite. Ukoliko to ne učinite, partner će vas shvatiti dosta površno i od emocija ćete dobiti tek nekoliko poljubaca. Morate priznati da je to isuviše malo za ono što možete da očekujete kada je partnerski odnos u pitanju. Ukoliko ste u braku pokušajte da unesete veće raspoloženje i novine u svoj emotivni život.

Zdravlje: Pokušaj da rešite problem oko cirkulacje je odlična stvar. Imate mnogo više sreće u toku ove sedmice.

VODOLIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Vašu kreativnost niko ne može da zaobiđe. Imate elana i mnogo toga da ponudite bez ustručavanja. Možete da osetite mnogo jaču satisfakciju nego obično. Pokušaj rivalstva od strane kolega je zdrava konkurencija i na taj segment u suštini možete da računate kao na plodno tlo, iz koga ćete dobiti mnogo više nego što očekujete. Na vama je da radite, da se zalažete i nikako da se sputavate kod prve prepreke. Postoji mnogo velika ljubav prema vašem poslu koji trenutno obavljate, pa se očekuje mnogo više na tom putu nego kada je u pitanju nametanje nečije volje. Imate svoje prioritete i toga ćete se pridržavati u narednom periodu.

Ljubav: Želite pored sebe partnera koji je ostvaren i koji je dosta materijalno nastrojen. Novac vam ništa ne znači, ali nedostatak istog možete teško da podnesete. Želite sigurnost i prema tome stremite. Nećete se dvoumiti oko zajedničkog izlaska i dešavanja na koje ste spremni u paru da prođete. Niste sanjalica i znate tačno na šta možete da računate kada je trenutni partner sa vama u jednom paketu. U suštini, oni koji su u vezi mogu da se oslone na svog partnera bez većeg izgovora.

Zdravlje: Kolebljivost koju osećate kada je zdravstvena strana u pitanju je prolaznog karaktera, pa se temom zdravlja nećete baviti u većoj meri.

RIBE

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Ukoliko ste zaposleni možete dobiti još nekoliko prilika da se oprobate u sticanju novca, ali u sitnijim segmentima od onog što ste trenutno spremni da prihvatite. Volite da radite i to vam niko ne osporava, ali problem je u tome što imate mnogo više obaveza nego obično. Navikavate se na novi tempo rada i u tome ćete na kraju i da uživate, jer ste pomalo hedonistički nastrojeni. Volite mnogo toga da uradite za sebe i da na poslovnom segmentu postignete veće rezultate nego obično. Vaš stav je fleksibilan i ne morate da se dezavuišete nepotrebnim sitnicama, koje vam ništa ne znače. Bićete u odličnom raspoloženju.

Ljubav: Kada su u pitanju emotivna strana i zajednički život sa osobom na koju često mislite, ne zaboravite da je ovo trenutno test na koji morate da računate u većoj meri kao na prolaznu stanicu. Ukoliko se osećate realno loše i ukoliko nemate pojačanu maštu, znajte da ste na pravom putu da sebi napravite odličan ambijent za ono što vam predstoji. Partner vas podržava i želi da uspete u onome što trenutno radite. Volite da provodite vreme zajedno, ali nije na odmet da se povremeno povučete kada su zajedničke teme u pitanju.

Zdravlje: Pazite se povreda kada su u pitanju fizičke aktivnosti.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.