Izvor: Luftika.rs, 26.Jul.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mračna strana horoskopskih znakova

Pročitajte ovo upozorenje pre nego što pređete na tekst! Ovo je parodija, tekst je namenjen da se čita radi zabave, mada ima neko utemeljenje u astrologiji, i moram priznati da sam imala u glavi sliku pojedinih pripadnika ovih horoskopskih znakova kada sam pisala tekst.
Tekst je oštar i preuveličan. Ali daje odgovor na pitanje zašto ste grozna osoba, tako da ako ste uvredljive prirode, ne preporučujemo čitanje.

OVAN Ne da su samo arogantni i kavgadžije, već su i rigidni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Ne dozvoljavaju da im se ego povredi, pa makar to značilo da otuđe sve oko sebe. U rečniku Ovna ne postoji reč debata, njihovo mišljenje neće promeniti nikakve činjenice niti osećaj empatije prema nekome.
Kada jednom nešto odluče ili sagrade mišljenje o nečemu, ništa, ali baš ništa ga neće promeniti. Kada nisu zauzeti izluđivanjem drugih svojim stavom “ja znam sve najbolje”, skloni su nemarnom, impulsivnom ponašanju. Kada neki projekat mora da se završi, oni će ga uraditi polovično, ostavljajući drugima da ga završe, i preći na novi projekat. Ovnovi su osobe koje osvetle kancelariju samo kada je napuste.
Koji horoskopski znaci su najbolji u krevetu?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.